WordPress website

Onze websites worden in de meeste gevallen gemaakt in WordPress. Dit doen wij natuurlijk niet zomaar. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en groeit nog steeds. Daarnaast is het CMS enorm eenvoudig waardoor je zonder technische kennis heel eenvoudig aanpassingen kunt doen aan een WordPress website. Wil je functies toevoegen aan jouw website? Ook dit is geen probleem. WordPress is een open source, wat inhoudt dat iedereen de code van WordPress kan inzien, aanpassen en verspreiden. Dit heeft als voordeel dat WordPress continu wordt doorontwikkeld en meegaat met de nieuwste trends en ontwikkelingen van het internet.

Danny

Ik help je graag verder!

  • SPECALIST IN WORDPRESS
  • MAKKELIJK EN VOORDELIG
  • ONDERSTEUNING VAN EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • PASSEND VOOR JOUW POTENTIËLE KLANTEN

75+

Websites designs gemaakt

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

55+

WordPress websites die wij beheren en onderhouden

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

“Ik wil niet dat je ziet dat het een WordPress website is!”

Dit horen wij regelmatig. Je kunt op twee manieren WordPress websites maken. 1: aan de hand van een template en 2: aan de hand van een custom design. Er zijn online duizenden templates te vinden. Een template is simpel gezegd de voorkant van een WordPress website. Kies je voor een template, dan is het design voor een groot gedeelte hiervan afhankelijk. Uiteraard kunnen we hier jouw huisstijl in verwerken, spelen met lettertypen en afbeeldingen. Maar in grote lijnen is het template leidend. Als je voor een WordPress template kiest, is de kans groot dat mensen ook snel zien dat het een WordPress website is. Dat is logisch. Wil je dit niet? Dan snappen wij dat heel goed.

Wij ontwikkelen WordPress websites aan de hand van een custom design. Samen met jou gaan wij in gesprek om erachter te komen wat het best past bij jouw organisatie en naadloos aansluit op jouw doelgroep. Aan de hand van jouw wensen, doelgroep, huisstijl etc. gaan wij aan de slag om een op maat gemaakt design te maken voor jouw WordPress website. Je krijgt op deze manier een unieke WordPress website. Een website met het meest eenvoudige CMS, dat niemand anders heeft.

Met een WordPress website kan je alles!

Er zijn een aantal vragen die wij regelmatig voorbij horen komen bij de wens voor een nieuwe website. Hier komen ze:

  1. Kan ik zelf tekst en afbeeldingen aanpassingen doen als ik kies voor een WordPress website?
  2. Is de website goed vindbaar als ik kies voor een WordPress website?
  3. Heb ik een veilige website als ik kies voor een WordPress website?
  4. Is mijn website snel als ik kies voor een WordPress website?
  5. Kan ik functies of pagina’s toevoegen als ik kies voor een WordPress website? Het antwoord is JA! Op alle vragen.
Antwoorden:

1. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS ter wereld. Dit zorgt er voor dat je heel eenvoudig zelf aanpassingen kunt doen in tekst en afbeeldingen.
2.Elke website die wij ontwikkelen wordt meegenomen in de zoekresultaten van Google. Wij zorgen dat deze Google proof is. Uiteraard is de volgende stap op de vindbaarheid van jouw website te optimaliseren. Hierover kun je meer informatie vinden op onze pagina over Zoekmachine optimalisatie. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je verzorgen.
3. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Omdat WordPress enorm groot is, ligt er ook gevaar op de loer van hackers. Wij zorgen o.a. voor een geldig SSL veiligheidscertificaat voor jouw website en veilige contactformulieren.
4. Wij doen er alles aan om jouw website zo snel mogelijk te laten functioneren. Niet alleen bezoekers worden vrolijk van een snelle website, ook Google hecht hier heel veel waarde aan.
5. Indien je behoefte hebt aan een nieuw functie in jouw website, dan kunnen wij dat eenvoudig voor jou verzorgen. Een nieuwe pagina aanmaken is zelfs zo makkelijk dat je dat ook zelf zou kunnen.

Alles onder één dak, met één aanspreekpunt voor jouw WordPress website

Smartscript komt graag met jou in contact om je volledig te ontzorgen voor jouw website. Van een op maat gemaakt design, ontwikkeling en onderhoud tot online marketing van jouw WordPress website. Ook de hosting en onderhoud van jouw WordPress website nemen wij voor onze rekening. Je krijgt een unieke website die jouw omzet verhoogt en heeft er geen omkijken naar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een GRATIS advies gesprek aan