WordPress webshop laten maken

Er zijn verschillende mogelijkheden om een webshop te bouwen. De meest voorkomende zijn WordPress webshops en Magento webshops. Hier zullen we de voor- en nadelen van een WordPress webshop behandelen. Ben je benieuwd hoe we een een webshop maken? Lees hier verder.

Danny

Ik help je graag verder!

  • WORDPRESS SPECIALIST
  • NIEUWSTE WEBSHOP SOFTWARE
  • EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • PASSEND BIJ JOUW POTENTIËLE KLANTEN

40+

Wordpress Webshops die wij beheren en onderhouden

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

50+

Webshop designs gemaakt

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Waarom een WordPress webshop?

WordPress heeft een webshop module: WooCommerce. Dit is wereldwijd de meest gebruikte webshop module. En uiteraard niet voor niets. WordPress is enorm gebruiksvriendelijk waardoor de webshop eenvoudig zelf te bij te houden is als het gaat om productcategorieën en producten toevoegen, afbeeldingen wijzigen of productteksten aanpassen. Een WordPress webshop is heel goed schaalbaar. Of dit in aantal producten is of aantal functies, dat maakt niet uit. WooCommerce is al heel krachtig van zichzelf, maar er zijn nog duizenden extra functies beschikbaar voor jouw WordPress webshop. Een algemeen voordeel van WordPress voldoet aan alle basisvereiste op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie).

Wat is WordPress eigenlijk?

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor blog-websites. De afgelopen jaren is WordPress uitgegroeid tot een gebruiksvriendelijk CMS met enorm veel mogelijkheden. Vergeet dus het bloggen, dit is nog maar een klein onderdeel van alle mogelijkheden van WordPress.

WordPress is een open source CMS. Dit wil zeggen dat elk stukje software beschikbaar is en verbeterd of doorontwikkelt kan worden. Dit zorgt er voor dat WordPress zich razendsnel doorontwikkelt en continu inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen.

En WooCommerce? Wat is dat?

WooCommerce is de ‘shop-module’ van WordPress en wordt geïntegreerd binnen jouw WordPress CMS. Alle benodigde functionaliteiten die nodig zijn voor een webshop kom je tegen bij WooCommerce. Je kunt eenvoudig producten of categorieën toevoegen, filters verwerken, overzichtelijk bestellingen inzien en ga zo maar door. Overal is aan gedacht.

Jij wilt een nieuwe webshop!

De kans is groot dat we dan uitkomen op een WordPress webshop. Uiteraard gaan we kijken naar jouw wensen en behoefte en geven hier graag advies over. Een alternatief voor het ontwikkelen van een nieuwe webshop is een Magento webshop.

Een WordPress webshop voldoet in de meeste gevallen door de vele mogelijkheden. Hieronder hebben wij deze nogmaal op een rijtje gezet.

Waarom een WordPress webshop?

1. Gebruiksvriendelijk CMS.

En dus zelf de mogelijkheid om producten of categorieën aan te passen zonder technische kennis.

2. Enorm veel mogelijkheden tot uitbreiding.

Heeft jouw doelgroep behoefte aan nieuwe functies of features? Geen zorgen, die hebben wij zo ingebouwd.

3. Betrouwbaar en altijd up to date.

Het grootste CMS ter wereld en daarom altijd up to date.

4. Maatwerk is mogelijk.

Qua design maar ook qua functionaliteiten. Maatwerk is altijd mogelijk. Maar door de vele standaard ingebouwde functies kun je snel online met jouw nieuwe webshop.

5. Niet duur.

WordPress i.c.m. WooCommerce is niet duur. Afhankelijk van jouw wensen maken wij graag een aanbieding op maat.

6. Makkelijk overdraagbaar.

Wereldwijd het meest gebruikte CMS, daardoor is er wereldwijd ook enorm veel kennis. Jouw WordPress webshop is daarom eenvoudig over te dragen aan een andere webbouwer.

7. SEO vriendelijk.

WordPress heeft alle basisfunctionaliteiten om jouw webshop goed in te zetten voor zoekmachine optimalisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een GRATIS advis gesprek aan