Wordpress onderhoud

Heb je een WordPress website of webshop laten maken en wil je deze laten onderhouden door een expert? Wij helpen je graag verder bij WordPress onderhoud. Onderhoud van een WordPress website of webshop is enorm belangrijk om verschillende redenen. Op deze pagina lees je waarom het belangrijk is om te onderhouden en hoe wij dit bij Smartscript voor jou uit handen nemen. Bij ons kun je het zonder enige stress laten uitbesteden.

Victor

Ik help je graag verder!

  • WORDPRESS SPECIALIST
  • ONDERSTEUNING VAN EEN JONG EN PROFESSIONEEL TEAM
  • BETER VINDBAAR VOOR JOUW POTENTIËLE KLANTEN
  • KLAAR OM JOUW WEBSITE TE OPTIMALISEREN

100+

Websites die wij beheren en onderhouden.

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

7

Jaren ervaring met websites maken

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Waarom WordPress onderhoud?

Het is zeer belangrijk om je WordPress omgeving te onderhouden, doordat WordPress het grootste CMS is voor het maken van websites en webshops hebben ook hackers het vaak gericht op het CMS. Om hackers buiten de deur te houden zijn de punten onderstaand bij (wat doen wij bij onderhoud) een pré om te doen. Hierdoor houden we hackers buiten de deur en hebben we altijd een veilig backup klaarstaan.

Wat doen wij bij WordPress onderhoud:

– Veiligheid: We houden de veiligheid hoog door het constant te onderhouden van de WordPress site. Dit doen wij door het up to date van de WordPress Core en de plugins die zijn gebruikt.
– Snelheid: Door het updaten van plugins of grootte bestanden kan het gebeuren dat de snelheid van de website omlaag gaat. Bij het onderhoud kijken wij naar de grootte van de bestanden die worden ingeladen op de website. Mochten deze te groot zijn dan verkleinen wij deze direct. Ook kijken we of andere aanpassingen geen gevolgen hebben op de snelheid van de website.
– Database optimalisatie: In WordPress worden vaak rivisie’s, concepten en posts in de database opgeslagen terwijl deze niet altijd nodig zijn. Hierdoor kan de Database snel onnodig groot worden. Bij het onderhoud kijken we naar de grootte van de WordPress omgeving. Als deze te groot is geworden schonen wij hem op.
– Update WordPress Core en plugins: Bij het maandelijkse onderhoud kijken wij als eerste altijd naar de plugin en wordpress, is er een update beschikbaar? Dan update wij deze. De updates kunnen nieuwe features bevatten, maar ook updates in de veiligheid.
– Backups: Wekelijks maken wij een Backup van de website of webshop, hierdoor kunnen we bij een fout altijd terug draaien naar een moment waarop er nog geen problemen waren. Deze backups worden veilig opgeslagen in twee omgevingen. Hierdoor raken wij deze deze nooit kwijt.

Besteed je eigen tijd optimaal

Je hebt een WordPress website en wilt deze zoals boven genoemd veilig, snel en up to date houden. Om dit zelf te doen ben je veel tijd kwijt die je beter aan iets anders had kunnen besteden. Wij kunnen het waarschijnlijk sneller voor je oplossen waardoor je meer tijd overhoudt voor je werkzaamheden. Hierdoor kun je jouw tijd optimaal benutten en weet je zeker dat het onderhoud aan de WordPress website of webshop wordt gedaan door een expert.

WordPress onderhoud uitbesteden

Wil je jouw WordPress website veilig, snel en up to date houden? Dan is WordPress onderhoud uitbesteden waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Hierdoor kan je zoals eerder benoemd meer tijd besteden aan de werkzaamheden waar je goed in bent. Wij nemen de WordPress omgeving tot ons en zorgen ervoor dat deze zo goed mogelijk wordt onderhouden. Mochten er in de tussentijd toch nog vragen zijn dan hebben wij een support afdeling welke 5 dagen per week klaar voor je staat.

Support

Wanneer je bij ons het WordPress onderhoud wilt laten doen dan snappen wij dat je het belangrijk vind op contact te krijgen met ons, zodat je weet wat er is gedaan, wanneer en waarom. Ook wanneer je andere vragen hebt over het onderhoud dat wordt gedaan of reeds is gedaan dan kunt u ons 5 dagen per week bereiken via de mail of telefonisch. Onze mensen staan altijd klaar op je te helpen.

Ik wil graag meer informatie over WordPress Onderhoud

Vraag een gratis gesprek aan