Woocommerce webshop laten maken

Van plan om een Woocommerce webshop te laten maken? Een goede keus. Woocommerce is immers de meest gebruikte manier om een webshop te maken. Dit gebruiksvriendelijke e-commerce platform is namelijk gemakkelijk te integreren in het contentmanagementsysteem (CMS) genaamd WordPress. Benieuwd waarom Woocommerce zo vaak wordt gebruikt? Lees verder voor de voordelen!

Danny

Ik help je graag verder!

 • WORDPRESS & WOOCOMMERCE SPECIALIST
 • NIEUWSTE WEBSHOP SOFTWARE
 • EEN SPECIALISTISCH TEAM
 • PASSEND BIJ JOUW POTENTIËLE KLANTEN

40+

Wordpress Webshops die wij beheren en onderhouden

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

50+

Webshop designs gemaakt

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

De relatie tussen WordPress & Woocommerce

Woocommerce is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk voor gebruikers met een niet technische achtergrond, ook is het erg krachtig systeem. Daarbij komt nog eens dat dankzij de koppeling met WordPress het aantal functionaliteiten met grote getallen stijgt. Heb je al een WordPress website? Een Woocommerce webshop laten maken is vanwege de koppeling een voor de hand liggende optie. Hierdoor zal jij als gebruiker eenvoudig producten of categorieën toevoegen, filters verwerken, overzichtelijk bestellingen kunnen inzien en ga zo maar door. Overal is aan gedacht.

Wat voor webshop is geschikt voor mij?

Naast Woocommerce / WordPress webshops zijn er nog meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld: een Magneto webshop. Toch zien wij dat de meeste ondernemers de behoefte hebben aan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Niet voor niets wordt Woocommerce wereldwijd gebruikt door meer dan 3.5 miljoen organisaties. Voordat wij conclusies trekken komen wij graag eerst in gesprek over de behoeften en wensen van de klant. Om jou een goed beeld te geven van wat WordPress / Woocommerce te bieden heeft, hebben wij de belangrijkste eigenschappen op een rijtje gezet:

Waarom een WordPress webshop?

 1. Nogmaals! Woocommerce en WordPress zijn zeer gebruiksvriendelijk. Wij bouwen jouw webshop volledig op maat. Zorgen dat alle functionaliteiten en het uiterlijk naar wens is. Maar wij begrijpen het maar al te goed dat jij zelf ook een product of productcategorie toe wilt voegen. Daarom is dit systeem zo geschikt voor mensen met een beperkte technische kennis. 
 2. Tuurlijk is het mogelijk om nieuwe functies en features in te bouwen nadat de website online is gegaan. 
 3. Betrouwbaar en altijd up to date. Het grootste CMS ter wereld en daarom altijd up to date.
 4. Maatwerk is mogelijk. Qua design maar ook qua functionaliteiten. Maatwerk is altijd mogelijk. Maar door de vele standaard ingebouwde functies kun je snel online met jouw nieuwe webshop.
 5. WordPress i.c.m. WooCommerce is ten opzichte van andere systemen relatief goedkoop. Nadat wij kennis hebben gemaakt kunnen wij een aanbieding op maat maken. Zodat de beoogde kosten daadwerkelijk overeenkomen met jouw toekomstige webshop.
 6. Makkelijk overdraagbaar. Wereldwijd het meest gebruikte CMS, daardoor is er wereldwijd ook enorm veel kennis. Jouw WordPress webshop is daarom eenvoudig over te dragen aan een andere webbouwer.
 7.  Een webshop dient ook goed vindbaar te zijn voor haar doelgroep. Misschien komen de termen SEO of zoekmachine optimalisatie u bekend voor? WordPress heeft als cruciale eigenschap dat het al de basisfunctionaliteiten heeft om goed vindbaar te worden in een zoekmachine, zoals: Google.

De snelheid van het internet

Het kan niet onopgemerkt gebleven zijn. Alles rondom het internet veranderd zo razendsnel. Het is daarom nog belangrijker geworden om de trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden. Succesvolle functies binnen een webshop komen en gaan. De vindbaarheid van een webshop kan na een kleine update van Google opeens 20 posities dalen in de zoekopdrachten. Smartscript biedt daarom de mogelijkheid om webshops na oplevering maandelijks te updaten en doorontwikkelen. Hierdoor loopt jouw webshop nooit achter op de concurrentie en ben je altijd veilig aan het ondernemen.

Waarom Smartscript?

Smartscript is een jong team van professionals met allemaal hun eigen expertise. Hierdoor is er genoeg kennis in huis om jou volledig te ontzorgen als het gaat om websites, webshops en online marketing. Het is niet voor niks dat jij nu terecht bent gekomen op deze pagina! Dankzij onze tomeloze gedrevenheid om een conversiekanon af te leveren, kan jij ervan uitgaan dat jij een mooi rendement haalt uit de investering in een webshop. Dit doen wij door een webshop af te leveren die past bij de organisatie, voldoet aan de wensen en behoeften van de doelgroep en goed vindbaar is. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een GRATIS advis gesprek aan