Website op maat

Wil je een nieuwe website, maar niet een standaard thema of een website die enorm lijkt op deze van de concurrent? Dan is een website is maat een goede oplossing voor jou. Bij een website op maat kijken we naar jouw wensen en vertalen deze naar een passend op op maat design. Hierdoor zul je nooit een zelfde website hebben als jouw concurrent en blijft deze altijd speciaal.

Danny

Ik help je graag verder!

  • SPECIALIST IN WEBSITE’S MAKEN
  • MEER LEADS VIA JOUW WEBSITE
  • ONDERSTEUNING VAN EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • BETER VINDBAAR VOOR JOUW POTENTIËLE KLANTEN

100+

Websites die wij beheren en onderhouden.

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

7

Jaren ervaring met websites maken

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Waarom een website op maat

Een website sluit het beste aan op de doelen en de doelgroep van jouw bedrijf. Doordat wij een website op maat realiseren weten we precies waar we op moeten letten om de website werkend te maken. Werkend bedoelen wij mee dat er conversies worden behaald, zoals deze gewenst zijn.

Mogelijkheden website op maat

Het grote voordeel van een website laten maken is dat je volledig vrij bent in de functies, design en ontwikkeling. Zo is niets te gek en kunnen we iets creëren wat exact bij jouw bedrijf past.

Design volledig op jouw wensen

Eerder gaven wij op deze pagina al kort aan waarom een website op maat ideaal kan passen bij jouw bedrijf. Een groot voordeel is hiervan het design van de website. Zo zijn wij volledig vrij om alle wensen die jij hebt te verwerken in het design van de nieuwe website. Door volledig vrij te zijn in het design krijg je een uniek website welke door niemand anders kan worden gekopieerd, wat wel kan bij het gebruiken van een thema.

Functies, zoals je deze nodig heb

Terugkijken op twee onderdelen eerder op deze pagina. De functies die jij nodig hebt op jouw nieuwe website. Wanneer we bezig zijn met het maken van een design op maat komen de functies ook naar boven. Welke functies zijn voor jouw bedrijf belangrijk om de conversie te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een agenda planner, koppelingen met andere systemen of nog veel meer. Door een website op maat te laten maken zijn wij volledig vrij in het bedenken en verwerken van functies in de nieuwe website.

Geschikt voor mobiel

Alle website die wij maken zijn volledig responsive, dit betekend dat de websites werken op alle maten toestellen. Wanneer wij een website op maat maken dan is deze op maat voor een computer, tablet en mobiel.

WordPress

Wij begrijpen dat je soms zelf kleine aanpassingen wilt kunnen doen aan de website, bijvoorbeeld het aanpassen van tarieven of openingstijden. Hiervoor maken gebruik van WordPress, dit maakt het makkelijk voor iedereen om tekst aanpassingen te doen en afbeeldingen te veranderen. Bij WordPress zijn er veel standaard thema’s beschikbaar, bij een website op maat maken wij een eigen thema die alleen door u kan worden gebruikt en welke is voortgekomen uit het design.

Snel en goed vindbaar

Na het laten maken van een website is het belangrijk dat deze wordt gevonden door jouw potentiële klanten. Standaard maken wij de codes zodat deze gemakkelijk in Google komen te staan. Wil je dat we voor jou gaan kijken naar alle mogelijkheden, waar de kansen liggen en hoeveel mensen er zoeken naar het product of service die jij aanbiedt? Vraag dan hier een Gratis SEO Scan aan.

Ik wil graag meer informatie over een nieuwe website

Vraag een gratis gesprek aan