Website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken die er fantastisch uitziet, goed gevonden wordt op Google en makkelijk te onderhouden is? Dan bent je aan het juiste adres. Wij maken namelijk websites die er fantastisch uitzien, goed gevonden worden en zorgen dat deze altijd up-to-date zijn en voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen.

Danny

Ik help je graag verder!

  • SPECIALIST IN WEBSITE’S MAKEN
  • MEER LEADS VIA JOUW WEBSITE
  • ONDERSTEUNING VAN EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • BETER VINDBAAR VOOR JOUW POTENTIËLE KLANTEN

100+

Websites die wij beheren en onderhouden.

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

7

Jaren ervaring met websites maken

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Jij wilt een website laten maken, wij luisteren!

Laten we bij het begin beginnen, jouw organisatie! Voor ons is het belangrijkste dat wij jouw organisatie goed in kaart hebben. Wie zijn jullie? Wat doen jullie? Welk product of dienst bieden jullie aan? Wat is de doelgroep? wat willen jullie uitstralen als organisatie? Hoe is de huisstijl op dit moment? Als dit duidelijk is stellen we het doel van de website vast, de spreekwoordelijke stip op de horizon. Als wij een helder beeld hebben van jouw organisatie gaan we samen van start om stap voor stap tot een optimaal resultaat te komen.

Website laten maken; functies bepalen

Als wij jouw organisatie goed in kaart hebben, is het tijd om de functies en features te bepalen. Wat wil je dat dat de website moet kunnen. Waar moet het allemaal aan voldoen. Tegenwoordig is bijna alles mogelijk op het internet. Daarom is het goed om deze stap goed af te kaderen voordat we gaan starten met het ontwikkelen van de website.

In de praktijk zien wij dat klanten die een website willen laten maken een hele waslijst hebben met functies. Daarom is het goed om onderscheid te maken in:
– must haves
– should haves
– nice to haves

Dit heeft drie redenen. Meer functies betekent niet per definitie een betere website of een hogere conversie. Soms is het juist de kunst om functies weg te laten om een succesvolle website te maken. Zit de websitebezoeker wel te wachten op veel geavanceerde functies? Uiteraard is het ook mogelijk om dit te toetsen door middel van A/B testen. De tweede reden is budget. Hoe meer functies, hoe geavanceerder de website, hoe meer tijd en expertise dit met zich meebrengt. Wat simpelweg een website laten maken duurder maakt. Ten derde; de should haves en nice to haves kunnen we later altijd nog bijbouwen. Zo heb je nog iets om naar uit te kijken en de klanten nieuwe impulsen te geven indien dit gerealiseerd is.

Website laten maken; Design

Uw organisatie is helder en de functies zijn bepaald. Kortom, we weten exact wat je wilt en hoe je denkt. Deze informatie in combinatie met jouw huisstijl wordt vertaald naar het design van de website. We noemen dit ook wel de voorkant van de website, oftewel: ‘Front-end’. Van ‘Homepage’ tot ‘Over Ons’ of ‘Projectenpagina’, wij zorgen dat je jouw vingers er bij aflikt. Uiteraard houden we met het design rekening met verschillende schermgroottes. Daarom maken wij een design voor zowel desktop, tablet en mobiel. Op deze manier weet je van tevoren precies hoe de website eruit komt te zien op elk device.

Website laten maken; Ontwikkeling

Eigenlijk gaan we in deze fase pas de website maken. De voorkant (front-end) van de website is duidelijk, we weten dus hoe het eruit komt te zien. Daarnaast zijn alle functies duidelijk, we weten dus ook wat de website moet kunnen. Deze informatie wordt samen verwerkt tot een werkende website. Dit gebeurt aan de ‘achterkant’, de zogenoemde: ‘Back-end van de website.

Website laten maken; Testen!!

Van tevoren hebben we een stip op de horizon gezet, ons gezamenlijke doel. Zodra we een werkende website hebben gemaakt, is het tijd om deze te testen. Voldoen deze aan jouw verwachtingen. Kan de website wat we vooraf hebben afgesproken. Werken alle buttons, links, het menu etc. Voordat we live gaan wordt er uitvoerig getest. Niet alleen wij, ook jij kunt rustig de website en alle functies doornemen.

Website laten maken; LIVE zetten

Als alles werkt en volledig voldoet aan jouw wensen dan beslissen we samen om de website live te zetten. Uiteraard zien wij graag dat dit samen gaat met een mooie lancering. Nadat de website online is, is het ook zaak dat dit zo blijft. Het internet ontwikkelt zich razendsnel, wij ontwikkelen gewoon mee. Maandelijks voeren wij onderhoud uit aan de websites die wij hebben gemaakt. Onderhoud is cruciaal voor websites. Hieronder valt o.a. het fixen van bugs, het updaten van de software en eventueel het doorontwikkelen van de should haves en nice to haves.

Zie het als de periodieke APK keuring van een auto. Die heeft ook af en toe nieuwe banden nodig om goed te kunnen blijven rijden. Zo werkt het met software ook.

Je hebt een website laten maken, en nu?

Laten we duidelijk zijn, een bezoeker komt niet vanzelf op jouw website. De website is live en volledig ingericht om de doelgroep te bedienen. Nu wordt het tijd om de doelgroep actief te benaderen. Je hebt niet voor niets een nieuwe website laten maken!

Het benaderen van de doelgroep doen we aan de hand van online marketing in de vorm van zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA). Uiteraard is dit niet verplicht als je bij ons een website laat maken, wel raden we het sterk aan. Op dit moment kennen wij jouw doelgroep en organisatie al zodanig, dat het een stuk makkelijk wordt om online nieuwe klanten voor je te werven door middel van SEO en SEA.

Alles onder één dak, met één aanspreekpunt

Wij hebben alles in huis om je volledig te ontzorgen voor jouw website. Van het design, ontwikkeling en onderhoud tot online marketing. Maar dat is niet alles. Op onze eigen servers beheren wij jouw domeinnaam, hosten wij jouw website en zorgen dat deze beveiligd is. Kortom, wij ontzorgen je als het om jouw website gaat.

Ik wil graag meer informatie over een nieuwe website

Gratis Offerte Op Maat