Website laten bouwen

Een website laten bouwen, samen met jou! Met onze deskundigheid, ervaring en adviezen helpen wij jou met het bouwen van een website. Dit alles geheel afgestemd met jou als hoofdpersoon.

Bas

Ik help je graag verder!

  • SPECIALIST IN  WEBSITES BOUWEN
  • VOLLEDIGE ONTZORGING
  • ONDERSTEUNING VAN EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • BETER VINDBAAR VOOR JOUW POTENTIËLE KLANTEN

100+

Websites die wij beheren en onderhouden.

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

7

Jaren ervaring met websites maken

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Website laten bouwen

Wij bouwen voor jou een website op maat. Dit kan op basis van de huidige website of met het ontwerp van een volledig nieuwe website. Met het bouwen  houden wij volledige rekening met jouw wensen en behoeften. Door verschillende keren met jou te contacten stemmen we de wensen en behoeften af. Op basis van onze kennis, jouw kennis en jouw wensen en behoeften, bepalen we de strategie om een website op maat voor jou te bouwen. Gedurende het hele proces staat de klant bij ons centraal. Wij geven de mogelijkheid om tijdens het proces inzicht te krijgen in de voortzetting van de bouw van de website.

Onze aanpak

Zoals al eerder werd vermeld, vinden wij het enorm belangrijk om de klant centraal te stellen in de bouw van de website. Het bouwen van de website gaat vaak in de vorm van WordPress. De accountgegevens hiervoor worden met jou gedeeld, zodat je ieder moment inzicht hebt in de voortgang van de website. Om bij deze stap te komen, gaan er nog een aantal stappen aan vooraf:

Ten eerste komt de klant op onze website terecht via Google of een andere manier. Met een huidige website vraag je een SEO scan aan. Zonder een huidige website laat je de contactgegevens achter op onze website.

Wij krijgen een melding van de SEO scan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit korte gesprek duurt maximaal 1 a 2 minuten en is vooral bedoeld om kennis te maken. Beide partijen maken kennis met elkaar. Hierdoor heb jij een goed beeld van ons, en hebben wij een goed beeld van jou. Hierdoor weten wij wat voor bedrijf het is, wat de kernwaarden van het bedrijf zijn en waarvoor er een SEO scan/contactaanvraag is gedaan.

Bij een SEO scan aanvraag, wordt de SEO scan gedaan en een afspraak gepland om deze scan door te nemen. Wanneer er alleen een contactaanvraag is gedaan, wordt er zo snel mogelijk een afspraak gemaakt. Deze afspraak staat in het teken van de wensen en behoeften in kaart te brengen. Wat er ook gebeurt, er volgt altijd na het eerste contactmoment een afspraak!

De eerste fysieke afspraak

Tijdens de afspraak wordt alles in kaart gebracht. De eventuele SEO scan komt aan bod, maar de focus ligt vooral op de wensen en behoeften. Wij hebben al kort met jou kennis kunnen maken en komen tijdens de eerste afspraak al met een aantal concepten, om een kleine impressie te geven. Nadat alles voor beide partijen duidelijk is, wordt er vaak nog kort gesproken over de prijs. Dit doen wij het liefst zo laat mogelijk in het proces, om eerst duidelijk de mogelijkheden te bespreken en op basis daarvan een prijs te bepalen. De prijs en mogelijkheden worden samen met jou besproken. Er wordt niks vanuit een partij besloten, omdat de klant bij ons centraal staat.

Het bouwen van de website kan beginnen. Samen met ons team bouwen wij aan de ideale website. Gedurende het proces heb je toegang tot de ontwikkelingen en staan wij ieder moment klaar bij vragen en onduidelijkheden.

Alles is verwerkt en de bouw van de website is af. Wij maken een afspraak per telefoon of mail en bespreken de resultaten. Wij ontvangen daar graag feedback op en gaan net zo lang door met aanpassen wanneer je 100% tevreden bent. Smartscript gaat niet akkoord met 99% tevreden!

Hoe nu verder?

Nadat de klant volledig tevreden is, gaat de website live. Bij het live gaan van de website houden wij de ontwikkelingen in de gaten. Bij problemen of foutmeldingen komen wij direct in actie en lossen wij het op. Je hebt dus geen zorgen wanneer de website live gaat en hoeft daar niet naar om te kijken. Deze service bieden wij aan voor enkele uren per maand. Wij zorgen ervoor dat er geen problemen of foutmeldingen ontstaan op de website.

Naast het onderhoud bieden wij ook online marketing aan voor de website. Een goede website is geen garantie voor traffic en conversie. Tijdens de gesprekken laten wij al een aantal keer de term ‘online marketing’ vallen. Dit bieden wij graag aan klanten met een goede website. Met online marketing wordt de website sneller, vaker en gericht op de doelgroep gevonden. Dit kan in de vorm van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), e-mail marketing en display advertenties. Ook dit is volledig bespreekbaar en verplichten wij niet bij de klanten, maar adviseren online marketing wel.

Meer informatie over een nieuwe Website laten bouwen?

Vraag een gratis gesprek aan