Website koppelingen

Wil jij een WordPress website die gekoppelt wordt met een extern systeem? Er zijn talloze mogelijkheden. Van een koppeling naar sociale kanalen tot een koppeling met jouw reviews op Google? Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden. Hieronder gaan wij dieper in op de koppelingen die er zijn voor websites. Dus wanneer je geen producten verkoopt. Ben je benieuwd naar de koppelingen voor webshops, lees dan hier verder.

Danny

Ik help u graag verder!

  • WEBSITE KOPPELINGEN SPECIALIST
  • AUTOMATISERING
  • ONDERSTEUNING VAN EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • MAAK HET JEZELF MAKKELIJEKR

100+

Websites die wij beheren en onderhouden.

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

7

Jaren ervaring met websites maken

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020 bij nieuwe digitale transitie

Website koppelingen: Social media feed

Tegenwoordig is een online beleving een hot item. Actieven social media kanalen zorgen voor vertrouwen bij website bezoekers. Het is mogelijk om website koppelingen te maken met bijvoorbeeld jouw Facebook of Instagram feed. Laat deze op een mooie manier zien op jouw website en krijg niet alleen meer volgers, maar wek ook meer vertrouwen op bij bezoekers. Zie hieronder een mooi voorbeeld van een Instagram koppeling op de website van een van onze klanten.

Website koppelingen: Google Maps

Google Maps, een van de bekendste website koppelingen. Laat op een leuke manier zien waar jouw organisatie is gevestigd. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan koppelen we toch ook gelijk de mogelijkheid tot het opvragen van de route naar jouw kantoor. Uit onderzoek is gebleken dat website bezoekers het belangrijk vinden om te weten waar een bedrijf is gevestigd voordat zij overgaan tot actie. Een belangrijke website koppeling dus. Bekijk hieronder een mooi voorbeeld van een Google Maps koppeling inclusief de ‘routebeschrijving functie’.

Website koppelingen: Online afspraken maken

Een afspraak inplannen. Het kan heel eenvoudig, in de praktijk zien we dat het soms verschrikkelijk lang duurt. In sommige gevallen komt het er zelfs helemaal niet van. Het is mogelijk om jouw website te koppelen met een online agenda. Deze wordt automatisch bijgehouden indien er een nieuwe afspraak is ingepland. Wil je bepaalde dagen of dagdelen vrij houden? Blok deze eenvoudig in jouw online omgeving, zo geregeld! Zie hieronder een mooi voorbeeld van een van onze klanten.

Website koppelingen: Google Analytics

Google Analytics is een een van de website koppelingen die eigenlijk niet mag ontbreken op jouw website. Met Google Analytics kun je statistieken inzien van jouw website bezoekers. Deze website koppeling zorgt voor een overzicht van bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergave. Met deze koppeling kun je ook heel goed sturen op jouw bezoekers en wat zij belangrijk vinden. Aan de hand van deze data kun je de website optimaliseren voor jouw online vindbaarheid. Meer informatie over online vindbaarheid? Lees dan hier verder.

Website koppelingen: Google Ads

Wil jij jouw omzet verhogen door middel van online adverteren? Het is mogelijk om jouw website te koppelen met Google Ads. Uiteraard is het dan belangrijk om jouw advertenties te optimaliseren voor jouw doelgroep. Wil jij meer informatie over online adverteren? Lees dan hier verder.

Website koppelingen: E-mail marketing

E-mail marketing, nog steeds een belangrijke online marketingtool om de fans van jouw organisatie te bundelen en up to date te houden. Uiteraard met als doel om meer te verkopen! Wij kunnen eenvoudig jouw website koppelen met het e-mailmarketing programma dat jullie gebruiken. Een veel voorkomende website koppeling.

Website koppelingen: Woningaanbod

Dit is uiteraard een hele specifieke koppeling. Voor makelaars is dit een hele handige tool om een koppeling te maken tussen het aanbod aan woningen op de website en Funda. Dit is ook toepasbaar als je een ander aanbod extern wilt inladen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij komen graag met een passende oplossing.

Website koppelingen: SEO-check

Is jouw website goed vindbaar op Google? Dit kunnen we heel eenvoudig checken aan de hand van Yoast. Wij koppelen Yoast aan jouw website en we kunnen een start maken met het optimaliseren van jouw website en de organische vindbaarheid verhogen. Wil je een stapje verder gaan? Vraag een GRATIS analyse aan om te kijken hoe jouw website er voor staat en waar je winst kunt behalen!

Website koppelingen: Kalender

Een kalender, het klinkt eenvoudig, dat is het ook. Zelfs online! Wil jij belangrijke data communiceren naar jouw website bezoekers? Houd een online agenda bij. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij koppelen jouw website graag met een online kalender!

Website koppelingen: LiveChat

Voor de één een verademing, voor de ander rete-irritant. Een LiveChat kan er voor zorgen dat een websitebezoeker wel contact opneemt. Misschien had hij/zij dit wel helemaal niet gedaan als je geen chatfunctie op de website had staan. In de praktijk zien wij wel dat bezoekers een snelle reactie verwachten als je een chatfunctie aanbiedt. Zorg dus dat je bereikbaar bent. Ben je dit niet? Pas dan eenvoudig jouw chatvenster aan en laat aan jouw bezoeker weten dat je er even niet bent.

Website koppelingen: Whatsapp

Een Whatsapp button op jouw website om klanten direct een Appje te laten sturen. Heel laagdrempelig natuurlijk en het vergroot de kans dat zij contact met jou op gaan nemen. Zit jouw klant op een computer? Dan opent gewoon de web variant van Whatsapp. Zit de websitebezoeker op een mobiele telefoon, dan opent natuurlijk de app Whatsapp op hun telefoon.

Wilt u een website koppeling?

Vraag een GRATIS advies gesprek aan