Website design

Jouw organisatie is uniek, net als jouw boodschap, laten we dan ook een uniek website design maken. Dat lijkt ons niet meer dan logisch. jouw website is tenslotte jouw online visitekaartje en vaak de eerste indruk van jouw organisatie. Die moet op en top in orde zijn. Wij luisteren daarom graag naar jouw verhaal. Waar staat de organisatie voor en wat moet het uitstralen?

Danny!

Ik help je vraag verder

  • SPECIALIST IN WEB DESIGN!
  • UNIEK DESIGN
  • NIEUWE TRENDS & ONTWIKKELINGEN
  • BETER VINDBAAR VOOR POTENTIËLE KLANTEN

100+

Websites die wij beheren en onderhouden.

100+

Website designs gemaakt

7

Jaren webdesign ervaring

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

* Bovenstaande cijfers zijn opgesteld op januari 2020

Website design

Is het belangrijk dat jouw website design vertrouwen uitstraalt of moet het een conversiekanon worden om nieuwe leads binnen te halen? Je begrijpt dat dit beide een andere aanpak vereist. Wij maken een website design volledig aan de hand van jouw wensen. Hierin denken wij mee en kijken naar creatieve oplossingen. Samen komen we tot de perfecte website die volledig inspeelt op de wensen en behoefte van jouw (potentiële) klant.

Met honderden afgeronde webdesign projecten zijn wij ervan overtuigd dat wij ook voor jou de perfecte website kunnen ontwerpen. Wij stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent, beloofd!

In veel gevallen is de website de eerste indruk van het bedrijf. Het design is daarom van cruciaal belang. Waar sta je voor als bedrijf en wat wil je uitstralen? Wie valt er binnen de doelgroep en wat spreekt hen aan? Dat weet jij het beste. Dit combineren wij met onze kennis om online succesvol te worden. Samen komen we tot het perfecte webdesign!

Een oud website design stoot klanten af

Dat klinkt misschien hard, maar daar kunnen we helaas niet omheen. Wat is het eerste wat je denkt als je op een website komt met een oude uitstraling. Bestaat dit bedrijf nog? Zijn ze nog wel actief? Gaat het wel goed met deze organisatie? Een website design is van zeer groot belang voor de betrouwbaarheid van jouw organisatie. Een oude website stoot klanten af.

Waar herken je een oud website design aan?

Wat oudere website designs omvatten vaak platte tekst en afbeeldingen die passen binnen een bepaald kader. Er worden standaard lettertypen gebruikt en de website is vaak heel statisch. In tegenstelling tot nieuwe website designs; deze zijn vaak in beweging en zorgen voor interactie met de bezoeker. Daarnaast worden er vaak modernere lettertype gebruikt, wordt er gewerkt met schaduw, overgangen en bewegende elementen. Nieuwe website design zijn vaak ook over de gehele breedte van je beeldscherm te zien. Het ouderwetse kader is verdwenen.

“Het is wetenschappelijk bewezen dat bezoekers meer vertrouwen krijgen bij een modern website design. Hierdoor gaan zij sneller over tot actie!”

Volledig responsive website design

Wij ontwerpen jouw nieuwe website zo dat hij geschikt is voor elke schermgrootte. Zowel op mobiel als tablet en desktop zal jouw website design strak naar voren komen. Voor zowel mobiel, tablet als desktop maken wij een apart ontwerp. Zodat je van tevoren precies weet wat je kunt verwachten op elk scherm.

Conversiegericht website design

Wat wil je dat een bezoeker doet als hij op jouw website is? Dat is een cruciale vraag. Moet hij zijn gegevens achterlaten, contact met jullie zoeken of direct een product of dienst aanvragen? Aan de hand van jouw wensen zorgen wij ervoor dat jouw website een conversieknaller is. Het website design is zo ontworpen dat wij de website bezoeker in actie brengen.

Moet de website bezoeker contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken met jullie? Dan kunnen we de focus leggen op een laagdrempelige manier van contact zoeken. Voeg een chatfunctie toe op de website, of zorg voor een Whatsapp functie. We kunnen gebruik maken van pop-ups of andere communicatie mogelijkheden verwerken in het design. De mogelijkheden zijn enorm. Samen kijken we naar de beste oplossing!

Website design volgens de nieuwste trends

Ons webdesign team doet niets anders dan het ontwerpen van websites. Zij speuren continu op het internet naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij altijd voorop lopen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van website design. Wij designen websites voor de toekomst!

Wilt u meer klanten uit uw website halen?

Gratis bekijken wij de mogelijkheden