Webshop koppelingen

Webshop koppelingen hebben alleen maar voordelen! Tegenwoordig is bijna niets meer onmogelijk op het internet. Alles is met elkaar te koppelen om jouw organisatie te automatiseren. Dit geeft jou en jouw organisatie alleen maar voordelen. - Jij houdt meer tijd over voor jouw core business. Jij houdt meer overzicht binnen de organisatie. Alles wordt geregeld vanuit één systeem. Nooit meer switchen tussen verschillende systemen. Je creëert een betere klantbeleving, hogere conversies en dus meer omzet!

Danny

Ik help je graag verder!

  • WEBSHOP KOPPELING SEPCIALIST
  • AUTOMATISERING & OPTIMALISATIE
  • EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • PASSEND ADVIES BIJ JOUW VRAAGSTUK

Webshop koppelingen: Hoe werkt dat?

 

Het is mogelijk om jouw webshop of webshop te koppelen aan andere applicaties. Dit wordt gedaan door middel van een API, een Application Programming Interface. Simpel gezegd zorgt de API ervoor dat twee systemen met elkaar kunnen ‘praten’. Je kunt een API dus eigenlijk zien als een tolk. De tolk vertelt aan jouw webshop wat het andere systeem aan de tolk heeft doorgegeven en andersom. Zo kunnen productievoorraden, prijzen, productaanbod en nog veel meer met elkaar gekoppeld worden.

Hier vind je de belangrijkste webshop koppelingen. Sommige koppelingen zijn geschikt voor een webshop, andere voor een webshop en sommige voor beide. Heb je behoefte aan een koppeling die hier niet tussen staat? Vraag gerust wat er mogelijk is, dit zoeken wij graag naar de beste tolk (API) voor u. De kans is groot dat het mogelijk is en wij je veel tijd kunnen besparen.

 

Webshop koppelingen: Betaalprovider

 

Verkoopt u producten of diensten op jouw webshop/webshop en wil je dat bezoekers eenvoudig en veilig kunnen afrekenen. Dit is een van de meest gevraagde webshop koppelingen. Wij maken gebruik van de betaalprovider Mollie. Mollie verwerkt online betalingen en is de schakel tussen uw bankrekening en die van de klant. Mollie heeft een aantal belangrijke voordelen.

– Een check out pagina in jouw eigen stijl wat resulteert in een hogere conversie.
– Een eigen dashboard met real-time data.
– Multicurrency. Verkoop je in andere landen met een andere valuta? Geen enkel probleem.
– Mollie verzekert veilige betalingen voor jou en jouw klanten.

Webshop koppelingen Mollie

 

Webshop koppelingen: E-mailmarketing provider

 

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest effectieve online marketingmiddelen. Gebruikt jij als organisatie e-mailmarketing zorg dan dat al jouw online kanalen gekoppeld zijn met deze marketingtool. Elke nieuwe inschrijving voor jouw nieuwsbrief is een nieuwe (potentiële) klant en vergroot jouw fanbase. Het is mogelijk om jouw webshop bezoekers met handige trucjes te triggeren om hun naam en e-mail achter te laten voor jouw nieuwsbrief. Uiteraard moet jouw e-mailmarketing provider gekoppeld zijn aan jouw webshop. De meest bekende e-mailmarketing provider is Mailchimp. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw webshop te koppelen met een andere provider. Voor ons is dat geen enkel probleem en komen graag met jou in contact.

Webshop koppelingen mailchimp

 

 

Webshop koppelingen: Post NL

 

Deze koppeling is uiteraard bedoeld voor webshops en maakt het mogelijk om het verzendproces te automatiseren. Er zijn een aantal belangrijke voordelen van deze webshop koppeling allemaal met het doel om jou tijd te besparen en processen te automatiseren. De webshop koppeling van Post NL maakt het mogelijk om:

– Vanuit jouw webshop automatisch pakketten verzendklaar te maken.
– Vertaal jouw huisstijl door in de bezorgopties en T&T status informatie.
– Volledige integratie met jouw webshop en de diensten van Post NL.
– De API (koppeling) is gratis vanuit Post NL. Je betaalt alleen ontwikkelkosten.

 

 

Webshop koppelingen: Voorraad van leverancier

 

Verkoop je producten via leveranciers waarbij het aanbod verandert, voorraden bijgehouden moeten worden of prijzen verhoogt moeten worden? Koppelen de gegevens van jouw leverancier met jouw webshop en bespaar een hoop tijd.

Wat voor invloed heeft deze webshop koppeling voor jouw voorraadbeheer? Producten, prijzen en voorraden lopen synchroon met die van jouw leverancier. Heeft jouw leverancier nieuwe producten of prijzen? Dan wordt dit automatisch ook aangepast op jouw webshop. Daarnaast wordt de voorraad real-time beheert tussen alle partijen. Is een product uitverkocht van jouw leverancier, dan wordt dit direct aangepast op jouw webshop.

 

 

Webshop koppelingen: CRM systeem

 

Tegenwoordig is een CRM systeem onmisbaar. Een customer relationship management (CRM) systeem zorgt voor inzicht in jouw (potentiele) klanten. Toch kan een CRM systeem nog zo mooi zijn, het is pas echt van waarde als de data in het systeem klopt en up to date is.

Eén van de grootste voordelen om jouw webshop te koppelen met jouw CRM systeem is dat je overal toegang krijgt tot de meest actuele gegevens. De uitwisseling van gegevens wordt geautomatiseerd waardoor deze altijd accuraat zijn. Twijfel of de gegevens in jouw systeem nog wel kloppen is verleden tijd. Hierdoor kan jouw salesteam snel inspelen op verzoeken of bestellingen van jouw klanten.

 

 

Webshop koppelingen: ERP systeem

 

Uw webshop of webshop naadloos aansluiten op jouw Enterprise Resource Planning (ERP) systeem? Door middel van deze koppeling wordt automatisch alle benodigde informatie van bedrijfsprocessen naar de webshop gestuurd en andersom.

Stel dat een webshopbezoeker een bestelling plaatst en niet alleen de voorraad wordt automatisch aangepast maar ook de logistieke afdeling wordt automatisch op de hoogte gebracht. Dit zorgt niet alleen voor heel veel tijdwinst, maar het verkleint de foutmarge ook enorm. Jouw gehele bedrijfsproces up to date en geautomatiseerd.

Wij verzorgen o.a. koppelingen met de ERP systemen: AFAS, Exact en SAP. Heb je een ander ERP systeem, geen probleem? Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Webshop koppelingen: Marktplaatsen (o.a. Bol.com en Amazon)

 

Online verkopen boosten? Koppel jouw producten met talloze marktplaatsen en vergroot jouw online bereik. Heb je wel eens nagedacht over het extra aantal mensen dat jouw producten ziet als je koppelt met Bol.com, Amazon, Ebay en Marktplaats? Koppel automatisch jouw aanbod op verschillende marktplaatsen en zie jouw verkopen stijgen. Hoe dat werkt? Geen zorgen, wij regelen de automatisering.

Voorbeeld: jouw producten staat op Bol.com en daar wordt een bestelling geplaatst. Dan wordt automatisch deze bestelling verwerkt in jouw webshop, wordt deze uiteindelijk geannuleerd? Ook deze data wordt automatisch doorgestuurd. jouw webshop blijft leidend en jouw bereik en verkopen stijgen!

 

Webshop koppelingen marktplaatsen

 

 

 

 

Webshop koppelingen: Online marketing tools

 

Bij een webshop of webshop hoort online marketing, daar kunnen we anno 2020 niet meer omheen. Het is daarom van groot belang dat alle online marketing tools gekoppelt zijn met jouw webshop of webshop. Wat zijn de mogelijkheden?

 

– Uw webshop koppelen met Google Analytics voor het analyseren van jouw webshop bezoekers.

– Uw webshop koppelen met Hotjar: ontvang heatmaps van jouw webshop bezoekers en krijg inzicht in de kansen voor jouw webshop.

– Koppeling met Google Merchant Centre als je producten wilt verkopen via Google Shopping.

– Koppeling met Webmaster Tools voor het analyseren en optimaliseren van jouw webshop op het gebied van SEO.

– Koppeling met Remarketing Tag om jouw webshop bezoekers te ‘achtervolgen’ nadat zij op jouw webshop zijn geweest

– Koppeling met Abandoded Cart module om vol achtergelaten winkelwagens op te volgen.

 

Al deze koppelingen zijn er voor om jouw verkopen online te laten slagen. Hoe beweegt een bezoeker op jouw webshop en waarom koopt hij of zij wel en waarom niet? Krijg inzicht in jouw doelgroep en pas hierop jouw webshop en advertenties aan.

Wat andere zeggen over ons

Meer informatie over Webshop Koppelingen?

Laat jouw url hieronder achter en wij nemen spoedig contact met je op