Webshop design

Een webshop die het uiterste uit elke bezoeker haalt, wie wilt dat niet? Hoe maken we van een bezoeker een betalende klant. Dit proces begint bij het design van de webshop. Het webshop design kun je vergelijken met de etalage van je online winkel. Hoe beter deze aansluit bij de wensen van jouw potentiële klant, hoe meer je verkoopt.

Danny

Ik help je graag verder!

  • WEBSHOP DESIGN OP MAAT
  • VAN IDEE TOT EINDPRODUCT
  • EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • UNIEK VOOR JOUW POTENTIËLE KLANTEN

7

Jaren webdesign ervaring

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

50+

Webshop designs gemaakt

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Webshop design

Wist je dat elke 1% dat de bezoeker zich prettiger voelt op een website, de verkoopintentie met 10% stijgt.

Het zou daarom zonde zijn als je fantastische producten hebt maar het design niet aansluit bij de wensen en behoefte van de klant. Dan laat je geld liggen. Herken je dat je wel bezoekers heeft op jouw webshop maar dat het percentage dat daadwerkelijk overgaat tot aanschaf heel laag is? Dit noemen we de conversieratio; het percentage bezoekers dat tot transactie overgaat. Het webshop design heeft een hele grote invloed op de conversieratio.

Met honderden afgeronde webshop design projecten zijn wij ervan overtuigd dat wij ook voor jou de perfecte webshop kunnen ontwerpen. Wij stoppen niet voordat je 100% tevreden bent, beloofd!

Ga mee met de tijd

Het internet verandert supersnel, net als de verwachting van de mensen die actief zijn op het internet. Gaat je niet mee met de tijd, dan ga je ook niet mee met de verwachting van de bezoeker. Zorg daarom dat jouw webshop design up to date is en voldoet aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Voldoe aan de verwachtingen van de klant, of beter zelfs, overtref deze verwachtingen en zorg ervoor dat de bezoeker zonder dat hij of zij het doorheeft producten bij jou besteld.

Wij kunnen het beslissingsproces van jouw bezoeker beïnvloeden! Hoe dan?

Ik hoor je denken, hoe dan? Dat zullen wij uitleggen. We kennen allemaal illusionisten, die mensen die trucs met je uithalen waarvan je niet precies weet wat er gebeurd. Je wordt onbewust beïnvloed. Ditzelfde trucje verwerken wij in ons webshop design. Dit wordt persuasive design genoemd. Persuasive design staat voor het beïnvloeden van het beslissingsproces op basis van verschillende overtuigingstechnieken, welke voortkomen uit de wetenschap van gedragspsychologie oftewel ‘Behaviour Psychology’. Zonder dat je het doorhebt wordt jij ook beïnvloed bij de plaatselijke supermarkt, dit is dus zeker niet nieuw. Maar binnen het design van de webshop wordt het nog maar zelden toegepast.

Een bezoeker komt op jouw webshop en voegt een aantal producten toe in het winkelmandje en verlaat daarna de webshop. Hoogstwaarschijnlijk is dit herkenbaar voor jou en doe je dit zelf ook wel eens. Blijkbaar was de bezoeker geïnteresseerd in de producten, maar werd niet voldoende getriggert om over te gaan tot aankoop. Op dit moment kunnen we de potentiële klant beïnvloeden in het webshop design. Denk hierbij aan een eenmalige korting of een boodschap als ‘nog maar 2 beschikbaar’ of ‘alleen vandaag geldig’. Ook kleuren en sociale bevestiging spelen een grote rol bij het beïnvloeden van de bezoeker. Het is wetenschappelijk bewezen dat er eerder en meer geklikt wordt op een groene knop van het webshop design, dan op een rode. Ook weten we dat iemand sneller een aankoop doet als vele anderen al zijn voorgegaan, social proof noemen we dit.

Volledig responsive webshop design

Inmiddels zijn het aantal webshop bezoeken via de mobiele telefoon hoger dan het aantal webshop bezoeken via een computer. Het is dus van groot belang dat het webshop design geschikt is voor elk device. Binnen onze designs houden wij hier uiteraard rekening mee. Op deze manier weet je precies wat je kunt verwachten op elke schermgrootte.

Conversiegericht webshop design

Simpel gezegd betekent dit, een webshop design die de kans vergroot op een aankoop. Uiteraard is dit ook afhankelijk van o.a. jouw producten en prijzen. Maar in onze designs voor webshops gaan wij altijd op zoek naar de trigger van de doelgroep van jouw product om de best passende beïnvloedende middelen te integreren op de webshop.

Website design volgens de nieuwste trends

Ons webdesign team doet niets anders dan websites en webshops designen. Zij speuren continu op het internet naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij altijd voorop lopen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van website design. Wij designen webshops voor de toekomst!

Wilt u meer klanten uit uw website halen?

Gratis bekijken wij de mogelijkheden