Webdesign bedrijf

Bent u opzoek naar een professioneel webdesign bedrijf? Met onze deskundigheid en uw wensen ontwerpen wij hét webdesign voor uw website en/of webshop

Bas

Ik help je graag verder!

  • WEBDESIGN SPECIALIST
  • GEBOUWD OP DE NIEUWSTE SOFTWARE
  • ONDERSTEUNING VAN EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • PASSEND BIJ JOUW POTENTIËLE KLANTEN

7

Jaren webdesign ervaring

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

50+

Webshop designs gemaakt

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Een deskundig en professioneel webdesign bedrijf

Met onze professionele werkwijze en deskundige ervaring zijn wij hét webdesign bedrijf voor uw website en/of webshop. Met een geheel verzorgd traject op het gebied van webdesign ontwerpen wij het webdesign geheel naar uw wensen en behoeften van A tot Z. Wij zijn voor u een luisterend oor en bieden volledige professionele begeleiding en vormgeving.

Wat is een webdesign bedrijf?

Een webdesign bedrijf is een deskundig bedrijf op het gebied van webdesign. Deze bedrijven bestaan uit professionelen die een webdesign ontwerpen volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de aanvrager. Vaak verzorgen dit soort bedrijven naast het webdesign voor een website en/of webshop ook het onderhoud, de nazorg en de online marketing voor de website en/of webshop.

Wat is webdesign?

Webdesign is heel simpel gezegd het vormgeven van websites in het internet. Webdesign is meer dan alleen vormgeven, omdat er nog veel meer bij komt kijken. Zo moet alle informatie worden weergegeven in correct Nederlands en goed leesbaar zijn voor de bezoeker. De inrichting van een website en/of webshop wordt geleid door het webdesign. Dit webdesign is volledig gericht op een specifieke doelgroep en gaat vaak gepaard met verschillende trends. Het webdesign van een website voor autoliefhebbers zal bijvoorbeeld donkerkleurig zijn, terwijl het webdesign van een website voor babykleren er rooskleuriger uit zal zien.

Met de groei van e-commerce is een website en/of webshop met een strak webdesign een must in de huidige markt. Met een strak webdesign kan je je onderscheiden van concurrenten en volledig inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Een strak webdesign bestaat uit een aantal onderdelen.

Stappenplan

Om een goed webdesign van een website en/of webshop te realiseren, moeten er een aantal fases worden doorstaan voor een succesvol webdesign.

Conceptfase

Ten eerste, de conceptfase, wordt door het webdesign bedrijf een webdesign concept gemaakt. Dit webdesign moet de basis vormen van de website en/of webshop. De basis van het webdesign moet er strak uitzien, het moet sterk zijn opgebouwd en volledig naar de wensen van de aanvrager. Daarnaast wordt in de conceptfase het doel van het design bepaald en wordt er nagedacht over de vervolgstap; wireframes.

Wireframes

Ten tweede, de wireframes, wordt het webdesign gevisualiseerd en schetst het een beeld van het definitieve ontwerp. De wireframes geven een goed en duidelijk beeld hoe de werkelijke website en/of webshop eruit komt te zien. De wireframes zijn een belangrijke basis van het volgende stap; het grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Ten derde, de belangrijkste fase is het grafisch ontwerp. Dit is een fase waarin de website en/of webshop een echte vorm en uitstraling krijgt. Er wordt gebruik gemaakt van de juiste kleur, grootte, afbeeldingen en video’s om zo de gewenste behoeften te realiseren. Het is belangrijk om in deze doelgroep rekening te houden met o.a. de doelgroep, de wensen en behoeften en de financiële middelen. Voordat de het webdesign van de website en/of webshop  wordt goedgekeurd, gebeuren er nog twee belangrijke stappen; de terugkoppeling en de final check.

Het webdesign van de website en/of webshop wordt teruggekoppeld naar de aanvrager en zodanig wordt het webdesign nog aangepast voordat de laatste fase van start gaat; de final check.

Final check

In de final check wordt het hele webdesign nog e’e’n keer doorgenomen en in detail gezocht naar visuele en/of technische fouten. Als dit allemaal klopt, kan de website en/of webshop live gaan en gaan zorgen voor traffic en conversie!

Onderhoud

De meeste bedrijven bieden na de realisatie van het webdesign van de website en/of webshop nog een andere mogelijk aan; het bieden van onderhoud. Deze mogelijkheid wordt vaak maandelijks of zelfs wekelijks aangeboden tegen een tarief door webdesign bedrijven. Het voordeel hiervan is dat je als bedrijf nooit tot weinig tijd hoeft te steken in je onderhoud van je website en dat wordt gedaan door professionals.

Mocht u meer willen weten, wij zijn altijd bereikbaar per telefoon en/of mail. Er is ook een mogelijkheid om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Wilt u advies over het Webdesign van uw website?

Vraag een gratis advies gesprek aan