Een webshop met 5000+ artikelen

Inclusief API koppeling op maat

De beste merken worden verkocht voor hele scherpe prijzen bij Voordeel-shop.nl. Voor deze webshop zijn wij niet alleen aan de slag gegaan met het design en de ontwikkeling.
Er is ook een API koppeling op maat ontwikkelt om o.a. het brede productaanbod in te laden en real time voorraad bij te houden. Bekijk hieronder het resultaat.

VOORDEEL-SHOP.NL

Van het huisstijl ontwerp, tot webshop design tot het ontwikkelen van de webshop naar het ontwikkelen van een API koppeling op maat. Wij mochten Voordeel-shop.nl van A tot Z ontzorgen. En dit is het resultaat.

Ontwerp logo / huisstijl

Voordeelshop is een van de grootste online aanbieders van verzorgingsproducten. De uitdaging was hierbij dan ook om een minimalistisch maar pakkend logo te ontwikkelen die zou blijven hangen bij de consumenten.

 

Het logo en het kleurgebruik wordt overal doorvertaald binnen de webshop en alle marketinguitingen.

Design op maat

webdesign voordeelshop
webdesign voordeelshop

Custom API koppeling

Voordeelshop heeft een aanbod van meer dan 5000 producten. Wij hebben speciaal voor Voordeelshop een API koppeling ontwikkelt die fungeert als schakel tussen de leverancier en de webshop van Voordeelshop. Dit zorgt niet alleen voor real time voorraadbeheer, maar ook alle productfoto's, prijzen en indeling van de webshop wordt automatisch bijgewerkt bij veranderingen.

 

De koppeling scheelt Voordeelshop enorm veel tijd en geeft hen de mogelijkheid om te groeien als bedrijf.

Bekijk de webshop hier live!

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten