Wil jij beter gevonden worden in Google?

Laat jouw website achter en ontvang GRATIS een volledige SEO scan van jouw website!

Gratis SEO scan analyse

SEO Analyse

De SEO analyse geeft een kort, duidelijk overzicht over de huidige website of webshop op het gebied van een aantal factoren. In één overzicht worden eventuele kritieke fouten, waarschuwingen en aanbevelingen weergegeven in aantallen. Het overzicht heeft de mogelijkheid om dieper in te gaan op de factoren en bieden oplossingen voor de factoren. Door de SEO analyse weet de gebruiker in één klap de positieve en negatieve factoren van de website of webshop.

Gratis SEO scan Checker

SEO Checker

De SEO checker geeft een overzicht van alle SEO factoren op de website of webshop. De SEO-problemen worden geanalyseerd en in één overzicht weergegeven. Per SEO-probleem wordt de moeilijkheid en SEO impact bepaald. Hierdoor weet de gebruiker op welke SEO-problemen zich moet focussen en waar de prioriteit ligt. De SEO checker is een vervolg op de SEO analyse, waarin het aantal problemen al wordt weergegeven.

Gratis SEO scan Snelheid

Website snelheid

In de website snelheid wordt de snelheid van de website of webshop weergegeven in één overzicht. Het overzicht heeft een desktopversie en een mobiele versie. Er worden verschillende factoren, zoals de laadtijd van de website of webshop, de laadtijd van content en de laadtijd van afbeeldingen, weergegeven in één overzicht.

Gratis SEO scan Audit

Actie rapport

In het actie rapport wordt er een bepaald actieplan opgesteld. Er worden pagina’s weergegeven met dubbele titels. Pagina’s met dubbele titels hebben een negatieve invloed op de pagerank op Google. Hier wordt dus per pagina een verbetervoorstel gegeven en voorkomt pagina’s met dubbele titels.

Gratis SEO scan Backlink checker

Backlink Checker

De backlink checker geeft een overzicht van alle backlinks van een website of webshop. Er worden verschillende factoren weergegeven, zoals de domein score, het aantal backlinks, het aantal verschillende domeinen en de pagina score. In de backlink checker  wordt er per backlink verder ingegaan op de domein score, pagina score en de anchor tekst.

Doe de quickscan GRATIS!

Ontvang GRATIS een volledige SEO scan van jouw website!