Reading Time 2 minutes

Project

Normec AquaServa – Data Migratie

Klant

Normec AquaServa

Resultaat

Data in de nieuwe online omgeving

Services

Data Migratie

Data uit een oud systeem, gestructureerd omgezet naar een nieuwe online omgeving.

Normec AquaServa is gespecialiseerd in het totaalbeheer van gebouwveiligheid. Normec zorgt er voor dat bewoners, gasten en medewerkers veilig en gezond kunnen wonen en werken in woningen en gebouwen. Hier hebben zij jarenlang ervaring mee. In de loop van de jaren is er enorm veel informatie verzameld en opgeslagen in het oude online systeem.

Smartscript heeft de data uit het oude systeem omgezet naar de nieuwe online omgeving.

Normec Smartscript

Meer dan alleen migratie

Data overzetten van een oud systeem naar een nieuw systeem klinkt niet heel lastig. In de praktijk blijkt het toch altijd complexer te zijn dan dat het in eerste instantie klinkt. Data kan verouderd zijn, incompleet of kan meerdere malen in het systeem staan. In 99 van de 100 projecten is dit het geval. Smartscript kijkt daarom verder dan alleen het migreren van de data. Er wordt gezorgd dat de Data schoon en gestructureerd gemigreerd wordt. Dit zorgt voor een intensieve samenwerking met de klant.

Werkwijze

Wij werken Data Migratie projecten altijd met een vast aanspreekpunt voor de klant, de projectmanager. Zo houden we de lijnen kort. De projectmanager stuurt het migratie team aan. Alle werkzaamheden worden bijgehouden aan de hand van een zogenoemd ‘voortgangsbestand’. In dit bestand worden alle stappen die genomen moeten worden gedocumenteerd en bijgehouden. Op deze manier houden wij overzicht en is de klant altijd up to date over de voortgang en eventuele uitzonderingen!

Normec Smartscript

Voorbeelden van Data Entry

Data Entry komt voor in verschillende vormen:

Het verwerken van beurskaarten naar online formats.
Het verwerken van geschreven informatie naar online formats.
Het migreren van data uit een oud CRM-systeem naar een nieuw CRM-systeem.
Het overtypen van geschreven documenten.

Heeft u een andere behoefte op het gebied van Data Entry? Neem gerust contact met ons op.