Reading Time 2 minutes

Project

E-Riders

Klant

E-Riders

Resultaat

www.e-riders.nl

Services

Webshop • UX/UI Design • Huisstijl • Development

Een webshop voor E-mobility producten

E-Riders is gespecialiseerd in elektrische voertuigen. Voor E-Riders hebben wij een op maat gemaakte webshop gerealiseerd. Naast het ontwikkelen van de webshop heeft Smartscript het logo en huisstijl mogen ontwerpen. Uiteraard is de huisstijl doorgevoerd in de webshop.

E-riders Smartscript

Custom Made webshop

E-Riders is gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. Voor hen hebben we een op maat gemaakt webshop ontwikkeld. Van het logo en de huisstijl, tot het design van de webshop. Hierbij hebben we rekening gehouden met de branche, de producten en de doelgroep van E-Riders.

Daarnaast zijn er nog veel vragen omtrent de elektronische voertuigen die E-Riders aanbiedt. Hiervoor is er een kennisbank toegevoegd aan de webshop waardoor de klant eenvoudig informatie kan verspreiden richting de bezoekers. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

E-riders Smartscript
E-riders Smartscript

De functies van de webshop

Er waren een aantal aspecten die belangrijk waren bij deze webshop. De producten en bijbehorende teksten en specificaties moesten eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

E-Riders biedt producten aan met een relatief hoge aanschafprijs. Doordat deze via het internet verkocht worden, is het voor de bezoeker moeilijk om een gevoel te krijgen bij de producten. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid toegevoegd om video’s van het betreffende product toe te voegen aan de productpagina. Naast de foto’s teksten en specificaties van het product, kan de klant dus ook het product in actie zien op video.

Een op maat gemaakte webshop met een eigen identiteit.

Zowel de huisstijl als het design is volledig custom-made ontworpen door Smartscript en tot in detail doorvertaald. Er is rekening gehouden met het makkelijk aanpassen, toevoegen en verwijderen van producten zodat de klant dit zelf kan onderhouden.

Zie hier het resultaat van dit project: www.e-riders.nl

E-riders Smartscript