Reading Time 2 minutes

Project

Avondje Uit In Lisse

Klant

Avondje Uit In Lisse

Services

Web development • Web design

Een professionele website voor Een Avondje Uit In Lisse

Al bijna 40 jaar staat Een Avondje Uit In Lisse garant voor een groot muziekspektakel. Inmiddels is het een van de grootste muziekevenementen in de Bollenstreek en de organisatie staat niet stil.
Dit jaar was het tijd voor een nieuwe professionele website om o.a. de online kaartverkoop te stimuleren. Smartscript is troste sponsor van dit evenement en heeft de website gemaakt.

Een avondje uit

Voor dit evenement hebben wij een one-pager ontwikkeld. Dit wil zeggen dat alle informatie op één pagina is weergegeven. Door middel van het menu scrol je door de hele website heen.

Naast informatie over het evenement, worden de artiesten en sponsoren voorgesteld, kun je de huisregels bekijken en niet onbelangrijk, tickets aanschaffen. Er is een koppeling gemaakt naar de sociale kanalen van het evenement en de mogelijkheid om contact op te nemen met de organisatie. Kortom; alles wat je moet weten over het muziekspektakel.

Online tickets kopen

Online tickets kunnen aanschaffen was een belangrijke wens voor de organisatie. Middels een koppeling met een ticketsysteem is het mogelijk om snel en eenvoudig online kaarten te kopen. Heb je nog geen kaarten? Bestel ze hier!

Bekijk de website live

Bekijk de website live op avondjeuitinlisse.nl