Zippy Online - Webshop

Zippy, een Portugees kledingmerk voor baby’s en kinderen. Voor Zippy was het van belang dat de webshop een inlogomgeving kreeg waarbij winkels hun inkopen kunnen doen om de voorraad aan te vullen. Daarnaast kan ook de consument direct een order plaatsen in de webshop, uiteraard tegen andere prijzen dan de winkels dat doen.

Inlogomgeving

Er is een speciale inlogomgeving ontwikkelt waarbij de zakelijke klanten van het merk direct nieuwe orders kunnen plaatsen, hun oude orders kunnen zien en afleveradressen kunnen aanpassen en/of toevoegen. Aan de hand hiervan kunnen vaste klanten zelf hun voorraad aanvullen in de winkel. In hun eigen account kan er eenvoudig worden teruggekeken wat er in het verleden als is besteld, handig toch?

 

Omdat de inkoopprijzen voor winkels anders zijn dan de verkoopprijs voor de consument, is er een check ingebouwd waarbij Zippy een nieuwe registratie van een winkel goed- of af kan keuren. Op deze manier houden zij altijd zelf de controle.

Functies op maat

Consument
Het is ook voor de consument mogelijk om een bestelling te plaatsen bij Zippy. Dit kan gewoon via de reguliere weg op de webshop zonder in te hoeven loggen. Uiteraard tegen consumenten prijzen.

Multi language
De webshop is beschikbaar in verschillende talen, namelijk: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Het Resultaat

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten