WAUW - Webshop

WAUW, een groothandel in fashion, tassen en sieraden. Voor Wauw was het van belang dat er een webshop ontwikkelt werd waarbij het productaanbod overzichtelijk werd weergegeven. Omdat WAUW een groothandel is, moest er een inlogomgeving komen voor winkels waar zij hun inkopen kunnen doen. Daarnaast kan ook de consument direct een order plaatsen in de webshop, uiteraard tegen andere prijzen dan de winkels dat doen.

Inlogomgeving

Voor de zakelijke klanten van WAUW is er een inlogomgeving ontwikkelt waarbij klanten van het merk direct nieuwe orders kunnen plaatsen, hun oude orders kunnen zien en afleveradressen kunnen aanpassen en/of toevoegen. Aan de hand hiervan kunnen vaste klanten zelf hun voorraad aanvullen in de winkel. In hun eigen account kan er eenvoudig worden teruggekeken wat er in het verleden als is besteld, handig toch?

 

Omdat de inkoopprijzen voor winkels anders zijn dan de verkoopprijs voor de consument, is er een check ingebouwd waarbij WAUW een nieuwe registratie van een winkel goed- of af kan keuren. Op deze manier houden zij altijd zelf de controle.

Extra functies

Consument
Het is ook voor de consument mogelijk om een bestelling te plaatsen bij WAUW. Dit kan gewoon via de reguliere weg op de webshop zonder in te hoeven loggen. Uiteraard tegen consumenten prijzen. Op deze manier worden niet alleen winkels aangesproken, maar ook de consument die op zoek is naar fashion, bijoux of tassen kan terecht in de webshop van WAUW.

 

Multi language
De webshop is beschikbaar in verschillende talen, namelijk:
- Nederlands;
- Engels;
- Frans;
- Duits.

Ook de productfoto’s hebben we onder handen genomen

Het resultaat in de webshop

wauw-fotos

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten