Voetzentrum - Website

Voetzentrum uit Hillegom was op zoek naar een nieuwe website. Belangrijk was dat alle behandelingen overzichtelijk op de website te zien waren en uiteraard de mogelijkheid om online te reserveren. Dit scheelt het bedrijf veel mailtjes en belletjes. Verder is er een blogfunctie aan de website toegevoegd om kennis te kunnen delen met de bezoekers van de website.

API Koppeling

Via de website is het eenvoudig om online een afspraak te maken bij Voetzentrum. Dit is een ideale uitkomst voor het bedrijf en het scheelt veel mailtjes en belletjes.

 

Smartscript heeft de koppeling gemaakt tussen de website van Voetzentrum en de externe partij die de online reserveringen verzorgd.

 

Je kunt online heel eenvoudig het type behandeling aanvinken, de persoon bij wie je wilt reserveren en natuurlijk een datum en tijd kiezen.

 

Zowel via desktop, tablet als mobiel is het heel eenvoudig om online een afspraak te maken. Wist je dat tegenwoordig 53% van de bezoekers via de mobiele telefoon op websites terecht komen?

Behandelingen in een overzicht

Er zijn veel behandelingen mogelijk bij Voetzentrum uit Hillegom. Hiervoor hebben wij een aparte pagina ontwikkeld die overzichtelijk alle behandelingen weergeeft.

 

Op deze pagina wordt per behandeling uitleg gegeven, ondersteund door een foto en de tijd die voor de behandeling staat.

 

Voor elke behandeling is het mogelijk om direct online te reserveren middels de geïntegreerde ‘online planner’.

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten