Today Express - Website

Today Express – Uw supersnelle koeriers, hebben nu ook een super snelle website!

En niet alleen snel in laadtijd, maar vooral een hele snelle mogelijkheid om contact op te nemen om een rit in te plannen. Voor Today Express was het van groot belang dat bezoekers van de website snel contact met hun op konden nemen. Daarom hebben we bovenaan de website een belbutton en Whatsapp button geplaatst.

De achterliggende gedachte

Today Express is een koeriersbedrijf dat supersnel klaarstaat voor bedrijven in nood. Moet jouw pakketje snel en betrouwbaar van A naar B? Neem contact op met Today Express. Het doel van de website is dus vooral dat websitebezoekers heel snel contact op kunnen nemen om een spoedrit in te plannen.

 

Hier hebben we dan ook voor gezorgd. Als website bezoeker heb je direct de mogelijkheid om contact op te nemen via WhatsApp of telefonisch. Eén druk op de knop en je telefoon opent je WhatsApp om Today Express the Whatsappen. Dit geldt hetzelfde voor de ‘BEL DIRECT’ knop.

 

Het is geen geheim meer dat websites anno 2020 vaker bezocht worden via de telefoon dan een tablet of computer. De reden voor de WhatsApp- en Bel knop waarom daarom snel gemaakt.

 

Ideaal om deze supersnelle koeriers, supersnel te benaderen!

Webdesign

Uiteraard hebben we niet alleen twee buttons toegevoegd aan de website. Ook hebben we het design onder handen genomen en de indeling aangepakt. Het design is een doorvertaling van de huisstijl van Today Express waar de vertrouwde kleur paars regelmatig terugkomt.

 

De oude website had verschillende pagina’s waar de informatie verstopt stond. Aan de hand van een nieuw design hebben we gekozen voor een Onepager. Alle informatie snel en overzichtelijk op één pagina.

 

Door de personen achter het bedrijf te laten hebben we de website een persoonlijke touch gegeven. Dit in combinatie met het tonen van de certificaten op een duidelijke manier, zorgt voor veel vertrouwen bij de websitebezoeker.

Het Resultaat

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten