Thomas Aannemers Bedrijf - Website

Van Thomas Klussen Bedrijf naar Thomas Aannemers Bedrijf. Van een oude website naar een nieuwe website. En van een oude huisstijl naar een nieuwe. Naar ons idee is Thomas met zijn team klaar voor de toekomst.

Voor Thomas Aannemers Bedrijf mochten wij het logo, de huisstijl en de nieuwe website ontwerpen.

Van A tot Z

Voor Thomas Aannemers Bedrijf hebben we gekeken naar de online uitstraling. De professionaliteit die zij nastreven in hun werk moest worden doorvertaald naar het logo en de website. Met dit gegeven zijn wij aan de slag gegaan met de online uitstraling van het bedrijf.

De huisstijl en het logo is ontworpen. Aan de hand hiervan hebben we de website ontworpen. Thomas Aannemers Bedrijf is met de frisse en professionele online uitstraling klaar voor de toekomst.

Functionaliteiten

Binnen de website was er van groot belang dat zij de gerealiseerde projecten konden weergeven. Hiervoor hebben wij een projectenpagina ingebouwd in de website. Hier wordt overzichtelijk het gerealiseerde werk getoond.

 

Daarnaast hebben we bij deze website veel gebruik gemaakt van bewegende beelden. Een leuk voorbeeld is de typed-text-functie op de website. Bij deze functie lijkt het net alsof er live nieuwe tekst wordt getypt op de website.

 

Thomas en zijn mannen zijn met de nieuwe uitstraling klaar voor de toekomst!

Het Resultaat

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten