NTW Betonboringen - Online visitekaartje

Een online visitekaartje voor NTW Betonboringen. NTW Betonboringen uit Lisserbroek is gespecialiseerd in betonboor- en zaagwerkzaamheden en verricht werkzaamheden door heel het land. NTW was op zoek naar een professionele website en klopte bij Smartscript aan.

Strak en duidelijk

Strak, duidelijk en niet teveel poespas. Mensen moeten direct kunnen zien wat wij doen. De vraag van NTW Betonboringen was duidelijk. Een strakke, overzichtelijke website waarbij de bezoeker direct de mogelijkheid heeft om contact op te nemen of een offerte op te vragen. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een website ontwikkeld waarbij niet alleen de diensten naar voren zijn gekomen, die NTW Betonboringen aanbiedt, maar dat er per dienst ook direct een offerte opgevraagd kan worden door de bezoeker op de website. Daarnaast worden er verschillende projecten uitgelicht op de projectenpagina.

Professionele online uitstraling

Een professionele uitstraling online. Wij hebben gekeken naar een persoonlijke touch binnen de website, door veel gebruik te maken van foto’s. Daarnaast hebben we een vertaling gemaakt van de huisstijl naar de website. Hierdoor zorgen we voor herkenning bij de bezoeker.

 

Om in te spelen op het vertrouwen van de bezoeker is er een projectenpagina ontwikkelt waarbij foto’s worden getoond van het gerealiseerde werk van het bedrijf. De website heeft niet alleen als doel om als online visitekaartje te dienen. Daarom is er de mogelijkheid om per dienst een offerte aan te kunnen vragen via de website.

Het Resultaat

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten