HRᴵᵀAdvies

Nieuwe website, professionele foto’s en zoekmachine optimalisatie voor HRᴵᵀAdvies.
Door een aanpassing in het business model van HRᴵᵀAdvies ontstond de behoefte naar een nieuwe website. HRᴵᵀAdvies is een in Hillegom gevestigd adviesbureau, gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie.

Het doel voor ogen

Annechien, eigenaresse van HRit Advies had duidelijk een doel voor ogen. De website moest duidelijk laten zien wat HRit Advies voor expertises heeft. Daarnaast moest er een link zijn naar de Bollenstreek, om het werkgebied snel duidelijk te maken. Als laatste hebben we de website persoonlijk gemaakt door het gezicht achter de organisatie duidelijk terug te laten komen.

 

Doordat HRit Advies haar doel duidelijk voor ogen had, zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een persoonlijke en regionale uitstraling van de website. Daarna is onze SEO specialist aan de slag gegaan met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor de website. Hierbij lag de focus ook op de vindbaarheid binnen de Bollenstreek. Aan de hand van interessant zoekwoorden is de website geoptimaliseerd voor de Google vindbaarheid.

De klant aan het woord

Omdat ik mijn businessmodel wat heb aangepast, wilde ik mijn aanbod ook op mijn website aanpassen. Om een aantal redenen was ik op zoek naar een nieuw leverancier voor mijn website. En die heb ik gevonden met Smartscript!

 

Tom en Danny begrepen al heel snel hoe ik het wilde hebben. De website is gemoderniseerd en aangepast aan mijn wensen. Ook de google-optimalisatie is door Smartscript voortvarend opgepakt.

 

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Wat ik met name erg fijn vind zijn de korte lijnen en de snelheid waarmee zaken worden opgepakt. Ik raad iedereen dan ook aan om met Smartscript in zee te gaan.”

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten