E-Riders - Webshop

E-Riders is gespecialiseerd in elektrische voertuigen. Voor E-Riders hebben wij een op maat gemaakte webshop gerealiseerd. Naast het ontwikkelen van de webshop heeft Smartscript het logo en huisstijl mogen ontwerpen. Het logo en de huisstijl hebben we doorvertaald naar het design van de webshop.

Custom Made Webshop

E-Riders is gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. Voor hen hebben we een op maat gemaakt webshop ontwikkeld. Van het logo en de huisstijl, tot het design van de webshop. Hierbij hebben we rekening gehouden met de branche, de producten en de doelgroep van E-Riders.

 

Aan de hand van de ontwikkelde huisstijl hebben we een vertaling gemaakt naar de uitstraling van de webshop. Op deze manier zorgen we voor een eenduidige online uitstraling van het bedrijf.

 

Daarnaast zijn er nog veel vragen omtrent de elektronische voertuigen die E-Riders aanbiedt. Hiervoor is er een kennisbank toegevoegd aan de webshop waardoor de klant eenvoudig informatie kan verspreiden richting de bezoekers. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De functies van de webshop

Er waren een aantal aspecten die belangrijk waren bij deze webshop. De producten en bijbehorende teksten en specificaties moesten eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

 

E-Riders biedt producten aan met een relatief hoge aanschafprijs. Doordat deze via het internet verkocht worden, is het voor de bezoeker moeilijk om een gevoel te krijgen bij de producten. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid toegevoegd om video’s van het betreffende product toe te voegen aan de productpagina. Naast de foto’s teksten en specificaties van het product, kan de klant dus ook het product in actie zien op video.

Het Resultaat

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten