Elisabietta - Webshop

Wat begonnen is met bij een vrouw met een droom. In een snelle wereld van altijd onderweg zijn en in Amsterdam en Londen hebben gewoond, besefte ze al snel dat rondlopen in platte schoenen veel comfortabeler en leuker is dan op hoge hakken! En zo ontstond het idee rond het product en de levensstijl. Elisabietta is geboren.

Custom Made Webshop

Elisabietta is gevestigd in Nederland en Quatar, maar de producten liggen ook in Londen. De webshop is daarom aangepast in het betalingsproces aan de hand van het land van de website bezoeker. Op deze manier kan er betaald worden met de valuta die in het betreffende land gehanteerd wordt.

 

Ook de verzendkosten verschillen per land en per product. Alles wordt automatisch berekend aan de hand van het product en het land waar het product naartoe gaat.

Foundation

Elisabietta is niet alleen een bedrijf, er is ook een foundation aan gekoppeld. Hier wordt o.a. over geblogd op de website. Maar het is ook mogelijk om je speciaal voor de foundation in te schrijven om samen met Elisabietta te vechten voor gelijke rechten.

 

Verder is er een koppeling gemaakt met de sociale kanalen van Elisabietta, waar zij een flinke aanhang heeft over de hele wereld.

 

Een multifunctionele webshop voor een vrouw die haar droom werkelijkheid heeft gemaakt!

Het Resultaat

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten