BHT Haarlem - Webshop

BHT (Boor-en Hamer Techniek) is een handelsonderneming opgericht in 1975. Het bedrijf is een groothandel in bevestigingsmaterialen en installateurs benodigdheden en een specialist in diamantgereedschappen. BHT Haarlem levert van een timmermanspotlood tot een compleet wandzaagsysteem. Daarbij leveren zij kwaliteit en service zoals het hoort; goed, gedegen en snel.

Overzicht creëren binnen gevarieerd aanbod

Het programma breidt zich continue uit. Het assortiment is zo gevarieerd mogelijk, om in alle behoeften van de doelgroep te kunnen voorzien. BHT Haarlem levert van een timmermanspotlood tot een compleet wandzaagsysteem. Daarbij leveren zij kwaliteit en service zoals het hoort; goed, gedegen en snel.

 

Bij een groot productaanbod is het soms best lastig om dit duidelijk weer te geven in een webshop. Hierbij hebben we samen met BHT gekeken om het voor de websitebezoeker zo overzichtelijk mogelijk te maken. Dit hebben we gedaan door vooral veel onnodige informatie weg te laten. Less is more was bij deze webshop de succesfactor. Er is een grote verbeterslag gemaakt op het gebied van productfoto’s. Op deze manier is het aanbod overzichtelijk weergegeven op de homepagina van BHT Haarlem.

Productpagina

Niet alleen het aanbod in categorieën is groot bij BHT. Ook de variaties per product zijn in veel gevallen niet op één hand te tellen. Daarom hebben we gekeken naar een overzichtelijke manier om de vele variaties per product weer te kunnen geven op de productpagina. Op deze manier heeft de klant de mogelijkheid om alle opties rustig door te nemen en een offerte aan te vragen van het product dat het best aansluit bij zijn / haar wensen.

Hiervoor hebben we een creatieve oplossing bedacht om alle variaties van één product overzichtelijk weer te geven binnen de webshop. Door de variaties te bundelen op één productpagina ziet de webshop bezoeker direct welke opties er allemaal mogelijk zijn.

Een offerte aanvragen i.p.v. direct afrekenen

Op de webshop van BHT Haarlem is het niet mogelijk om direct producten te betalen en af te rekenen. We hebben de betaalmodule omgebouwd tot een offerte aanvraag module. Door het grote aanbod en vele variaties geeft BHT Haarlem elke klant graag persoonlijk advies voor de beste oplossing die past bij de wensen en behoefte van de klant. Via de offerte aanvraag module is het mogelijk om niet alleen een prijs op te vragen over een betreffend product, maar ook gelijk persoonlijk advies.

 

Uiteraard mobiel vriendelijk!

Klap op de vuurpijl

 

Als klap op de vuurpijl hebben we 5 animatie video’s gemaakt waarin de verschillende productcategorieën aan bod komen.

Bekijk de webshop hier live!

Meer klanten aan het woord

Bekijk meer projecten