Onze bewezen aanpak

Wij gaan samen met jou voor het maximale resultaat. Een ijzersterke strategie is het fundament voor het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie.

Kennismaken smartscript

Kennismaken

Voor ons is het van groot belang om erachter te komen wat voor bedrijf jullie zijn en wie de mensen binnen het bedrijf zijn. Daarna brengen we in kaart wat de ideale doelgroep is van jullie product of dienst. Voordat dit helder is gaan we niet aan de slag.

 

Het begin van webdesign proces is van cruciaal belang. We moeten er samen voor zorgen om ‘de spijker op z’n kop’ te slaan. Niet alleen voor jullie als bedrijf, maar ook voor de (potentiële) klant. Alles moet kloppen en naadloos op elkaar aansluiten.

Brandbook Smartscript

Huisstijl en Brandbook

Wij hebben goed in kaart wie jullie zijn en wat jullie ideale klant is. Nu is het tijd om de huidige huisstijl en/of brandbook te bekijken. Wat stralen jullie nu uit? Welke kleuren worden er gebruikt? Welk font wordt er gehanteerd? Is het voldoende beeldmateriaal en zijn er pakkende teksten? Dit is de basis voor het webdesign.

 

Als we bovenstaande punten goed in kaart hebben gebracht wordt het zaak om een doorvertaling te maken van de huisstijl naar een webdesign.

Webdesign Smartscript

Eerste opzet webdesign

Nu is het tijd voor de doorvertaling van de huisstijl naar een webdesign. Door de goede voorbereiding vergroten we de kans om hier direct ‘de spijker op z’n kop’ te slaan. Onze webdesigner is een perfectionist en zal niet stoppen voordat hij kan zorgen voor het WAUW effect.

 

Uiteraard mag er geschoten worden op het eerste design. Het design is de basis van de online uitstraling van jullie bedrijf. Als dit tot in de puntjes op orde is, gaan we over naar de ontwikkeling van de website.

Functies bepalen Smartscript

Functies bepalen

Het design en de online uitstraling is bepaald. Uiteraard is het van groot belang aan welke functies de website moet voldoen en welke features de website moet hebben. Simpel gezegd: bepalen wat de website moet kunnen. Vaak komt er een hele lange lijst van functies en features vanuit de klant. Hierin is het belangrijk om onderscheid te maken in:

 

– must haves
– should haves
– nice to haves

Ontwikkeling website webshop smartscript

Ontwikkeling

De volgende stap is om het design met bijbehorende functies en features om te toveren tot een werkende website. Het design van de website kun je zien als voorkant (frond-end) en de ontwikkeling is de achterkant (back-end) van de website.

 

In deze fase zorgen we dus dat het design vertaald wordt naar een werkende website met alle bijbehorende functies en features.

Testen en live gaan!

Als we in de ontwikkelingsfase zitten werken we altijd in een speciale online omgeving. Jullie krijgen toegang tot deze omgeving om de voortgang te zien.

 

Als de website volledig is, gaan we testen. We checken alle functies, features, buttons, links etc. Dit doen wij uiteraard, maar jullie kunnen dit ook uitvoerig testen. Klopt alles? Dan gaan we de website overzetten naar jullie domein en zijn we live!

Gratis SEO scan analyse

SEO en SEA

Bij Smartscript vallen SEO (Zoekmachine optimalisatie) en SEA (Zoekmachine adverteren) onder Online Marketing. Hiermee zorgen wij ervoor dat potentiële klanten op jullie website terecht komen.

 

We starten altijd met een zoekwoorden onderzoek. We kijken welke producten / diensten jullie aanbieden. Via verschillende tools kunnen wij zien welke woorden er bij Google worden ingetypt als iemand op zoek is naar het product of dienst dat jullie aanbieden. Dit brengen we uitgebreid in kaart.

Gratis SEO scan Audit

Strategie bepalen

We hebben een duidelijk beeld van het zoekgedrag van jouw potentiële klant. Deze zoekwoorden worden uitvoerig geanalyseerd om in kaart te brengen welke zoekwoorden we kunnen omtoveren tot WINWOORDEN. Winwoorden zijn zoekwoorden van potentiële klanten waar veel op gezocht wordt en de concurrentie nog niet goed op scoort. JA, we checken ook jullie concurrenten. Ook checken we alle technische voorwaarden van Google, jullie backlink-profiel en nog veel meer.

 

Op deze manier hebben we heel goed in kaart hoe we kunnen winnen in Google en warme potentiële klanten naar jullie website kunnen brengen.

Gratis SEO scan Backlink checker

Aan de slag

Tijd voor actie. Het is duidelijk waar we op kunnen WINNEN in Google. Tijd om de strategie om te toveren in een concreet actieplan. Kiezen we voor SEO, SEA of allebei? Maandelijks voegen we nieuwe focuspagina’s toe waarmee we warme bezoekers naar de website trekken. We optimaliseren campagnes om het optimale er uit te halen.

 

Alles met het oog om waardevolle bezoekers naar jouw website te brengen, die uiteindelijk nieuwe klanten worden van jouw bedrijf!

Klanten aan het woord