Mobiele website laten maken

Een mobiele website laten maken, speciaal voor uw iPhone, Samsung of andere smartphones/tablets. Wij helpen u graag met de realisatie van een mobiele website.

Bas

Ik help je graag verder!

  • SPECIALIST IN MOBIELE WEBSITES MAKEN
  • HOGERE CONVERSIE
  • ONDERSTEUNING VAN EEN JONG EN PROFESSIONEEL TEAM
  • BETER VINDBAAR VOOR JOUW POTENTIËLE KLANTEN

100+

Websites die wij beheren en onderhouden.

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

7

Jaren ervaring met websites maken

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020

Mobiele website laten maken

Een mobiele website is tegenwoordig ondenkbaar. Gemiddeld 50% van de bezoekers bezoeken een website via de een smartphone/tablet. Het is daarom essentieel om een goede mobiele website te hebben. Bij het maken van een website voor desktop, wordt er automatisch een mobiele website gemaakt, maar deze is totaal niet geoptimaliseerd en ziet er onaantrekkelijk uit. Wij helpen graag met een mobiele website laten maken, geheel naar jouw wensen en behoeften.

Mobile first!

Met de komst van kunstmatige intelligentie speelt de mobiele telefoon een belangrijke rol. Er wordt dan ook gesproken van de term ‘mobile first’. Maar, wat is mobile first? Mobile first is een strategie binnen webdesign en wordt meegenomen bij het bouwen van een website en webshop. Bezoekers met een smartphone staan centraal bij mobile first. Deze bezoekers krijgen dezelfde content te zien als op de desktop, maar dan ontworpen voor een smartphone.

Google speelt een grote rol met de komst van mobile first. Sinds 2010 neemt Google mobile first mee in de zoekresultaten. Mobielvriendelijke websites krijgen een hogere positie in Google dan een normale website. Eric Schmidt, een topman van Google zei in 2010 dan ook het volgende: ‘We understand that the new rule is mobile first. Mobile first is in everything. Mobile first in terms of applications. Most first in terms of the way people use things. And it means… that we have a rol now to inform, to educate through all these devices.’ Google stimuleert hiermee de komst van mobielvriendelijke websites. Met de groei van smartphones en het zoekgedrag via smartphone speelt Google goed in op mobile first.

Het is tegenwoordig dus ondenkbaar om zonder een mobiele website te functioneren. Bedrijven kiezen daarom naast een normale website voor een op maat gemaakte mobiele website. Daar ben je hier aan het goede adres!

Onze aanpak

Wij helpen je graag met een mobiele website. Ons team is gespecialiseerd in het maken van websites voor smartphones. Dit wordt, samen met u, gedaan nadat wij jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Bedrijven kunnen er namelijk voor kiezen om via de mobiele website een andere doelgroep te bereiken of de doelgroep anders te benaderen. Wanneer wij een website via desktop realiseren, wordt er automatisch een mobiele website gerealiseerd. geheel aangepast naar het ontwerp van een smartphone. Dit doen wij, zodat iedere klant via desktop en smartphone te bereiken is. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een mobiele website te laten maken. Dit is allemaal bespreekbaar tijdens de contactmomenten. Deze contactmomenten bepalen we samen met jou om zo het proces goed te communiceren.

Het is ook mogelijk om van uw huidige website een mobielvriendelijke website te maken. Allereerst scannen wij dan uw huidige website via desktop, om vervolgens een ideale mobiele website te maken.

De website is live, wat nu?

De echte mobiele website gaat pas live, nadat je volledig tevreden bent. Wij eisen een 100% tevredenheid bij onze klanten en gaan niet akkoord met 99%. Wanneer alles live is, begint het onderhouden van de website. Dit gaat niet anders dan een normale website. Wij letten bij de mobiele website extra op veiligheid. Het is tegenwoordig via een smartphone makkelijker om een website binnen te dringen en eventueel de website aan te passen. Daarom onderhouden wij wekelijks de website om systemen te updaten en eventuele bedreigingen eruit te halen.

Naast het realiseren van een mobiele website, bieden wij ook de online marketing voor uw (mobiele) website. Dit kan op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), e-mailmarketing en display advertenties. Hierdoor krijgen wij uw (mobiele) website hoger in Google en neemt de traffic en conversie toe.

Ik wil graag meer informatie over een nieuwe Mobiele website laten maken

Vraag een gratis gesprek aan