Magento webshop

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een webshop te bouwen. Afhankelijk van de wensen en de behoeften kunnen we kijken naar de beste oplossing. Magento webshops worden vaak gebruikt bij bedrijven die meerdere webwinkels hebben, grote order aantallen, koppelingen willen maken enzovoort. Op deze pagina proberen wij je zo een goed mogelijke uitleg te geven van Magento en de oplossing die dit biedt.

Danny

Ik help je graag verder!

  • MAGENTO SPECIALIST
  • NIEUWSTE SOFTWARE
  • ÉÉN SPECIALISTISCH TEAM
  • PASSEND BIJ JOUW POTENTIËLE KLANTEN

25+

Magento webshops die wij beheren en onderhouden

+/-4

Cursussen per jaar

100%

Enthousiast team

52

Vrijdagmiddag borrels per jaar

27

Soorten koppelingen gerealiseerd

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2021

Waarom een Magento webshop?

Wil je een webshop laten bouwen waarin je volledig vrij bent in de mogelijkheden? Dan is een Magento webshop een goede keuze. Door het grote aanbod aan modules en extensies kunnen gemakkelijk snel extra functionaliteiten aan de webshop worden toegevoegd. Denk bij de functionaliteiten aan koppelingen met andere programma’s die je gewend bent te gebruiken, zoals jouw ERP-systeem, e mail software of online marketing tools. Kortom, wil je jouw webwinkel serieus in de markt zetten en deze laten samenwerken met verschillende externe programma’s dan is Magento voor jou de ideale keuze.

Wat is Magento eigenlijk?

Magento is een Open-source software, dit betekend dat je volledig vrij bent bij het aanpassen van de codes en de webwinkel ook echt van jou is. Magento is in handen van het bedrijf ‘Adobe’ wat je misschien kent van Photoshop en Illustrator. De software van Magento wordt wereldwijd door meer dan 250.000 organisaties gebruikt, dit kan van een eenmanszaak tot een multinational zijn.

Ik lees ook veel over Magento 1 / 2, wat is het verschil?

Sinds 2019 heeft Magento aangekondigd te stoppen met de ondersteuning van Magento 1, dit komt doordat ze enkele jaren geleden Magento 2 (nieuwe versie) hebben geïntroduceerd. De grote verschillen hierin zijn:
– User experience backend
– Snelheid
– Veiligheid
– Responsive
– Schaalbaarheid
Al met al kunnen we samenvatten dat Magento 2 een compleet nieuw systeem is. Op bovenstaande punten is de nieuwe software stukken beter geworden. Het upgrade van Magento

Voordelen van een Magento 2 webshop

Bovenstaand hebben we de verschillen benoemd tussen Magento 1 en magento 2 deze zijn voordelen tegenover elkaar. Maar als we Magento 2 vergeleken met andere software waarmee een webshop gebouwd kan worden dan hebben we andere voordelen. Dit zijn de voordelen van Magento 2 vergeleken met andere softwarepakketten:
– Volledige vrij in ontwikkeling
– Veiligheid
– Grote mogelijkheden in externe koppelingen
– Multi-store

Bij Smartscript een Magento 2 Webshop laten maken

Ben je overtuigd over de Magento Software of heb je nog vragen, wij plannen altijd eerst een kennismakingsgesprek in. Zo weten we zeker dat de wensen en de behoeften die je hebt passen bij onze dienstverlening en de mogelijkheden die Magento 2 aanbied. Na de kennismaking zullen we samen kijken naar jullie online strategie en deze vertalen naar een design voor de webshop.

Nadat het design volledig is goedgekeurd door jullie zullen we verder gaan in het ontwikkelen proces. Hierbij gaan we het design omtoveren naar een online omgeving. De besproken functies zullen wij hierin verwerken en testen. Nadat de bouw is gedaan lopen we samen meerdere keren de webshop volledig door en kijken we of alles goed staat voor launch!

Op het moment van live gaan zullen wij de webshop goed in de gaten houden en blijven update, om ervoor te zorgen dat jouw systeem altijd draait op de nieuwste versies. Hierdoor houden we het systeem werkend en veilig.

Aanvullend kunnen we bij de livegang je helpen bij het bedenken en neerzetten van een online marketing strategie. Zo zorgen wij niet alleen dat je een goed design hebt, een goede webshop heeft, maar ook gevonden wordt! Meer over Online Marketing kunt je hier lezen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden