Google Ranking

Ben je benieuwd naar jouw positie in Google of de waar de ranking kan worden verbeterd? Wij vertellen jou graag meer hierover op deze pagina. Zo proberen wij kort en bondig te vertellen welke aspecten meetellen in jouw Google Rankingen. Uiteindelijk kan je een gratis google ranking check aanvragen. Hiermee heb je een duidelijk beeld van jouw posities in Google en of deze nog kunnen worden verbeterd.

Bas

Ik help je graag verder!

  • SEO SPECIALIST
  • MEER LEADS VIA JOUW WEBSITE
  • ONDERSTEUNING VAN EEN SPECIALISTISCH TEAM
  • BETER VINDBAAR VOOR JOUW POTENTIËLE KLANTEN

56%

Gemiddelde stijging van Google posities per klant.

288%

Gemiddelde Bezoekersaantal Stijging Per Klant

400%

Gemiddelde conversiestijging per klant.

2.566.765

Aantal vertoningen per maand

+/-4

Cursussen per jaar

* Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op januari 2020 bij nieuwe digitale transitie

Een goede google ranking geeft je business een boost

Veel bedrijven weten niet welke kansen het biedt om met jouw website of webshop te scoren in Google. Een goede positie, oftewel ranking kan in Google zorgen voor veel nieuwe gratis bezoekers naar jouw website. Deze bezoekers zijn in de meeste gevallen specifiek opzoek naar bepaalde informatie of een bepaald product. Hierdoor trek je kwalitatief hoge bezoekers naar jouw website. Door je website te laten stijgen in de Google ranking kan je veel meer bezoekers naar je fysieke of online winkel halen.

Schrijf nieuwe en unieke content

Het schrijven van content, oftewel teksten. Is een must als je hoge posities wilt behalen in de organische resultaten van Google. Door het schrijven van teksten weet Google waar jouw website over gaat. Zonder teksten is dit lastig. Zo is een succesfactor voor de organische resultaten te schrijven van unieke eigen teksten. Niet alleen het zo maar schrijven is belangrijk, maar ook het schrijven met een keyword doel en met de gedachten van jouw eindgebruiker. Hierover lees je in het volgende onderdeel meer.

Schrijf voor jouw eindgebruiker

In de voorgaande paragraaf hebben we uitgelegd waarom het schrijven van teksten belangrijk is om goede Google Rankings te behalen. Nu is het ook belangrijk om deze optimaal te schrijven voor jouw lezer. Iemand die alleen op jouw website komt heeft weinig waarde. Je wilt dat deze bezoekers converteert. Dit kan op verschillende manieren. Zoals een aankoop, belletje of reservering. Schrijf daarom altijd je teksten gericht op jouw eigen doelgroep en maak er geen ‘Google tekst’ van die onleesbaar is en bomvol zit met keywords.

Verhoog je autoriteit met linkbuilding

Het creëren van een linkprofiel is uitermate belangrijk als het gaat om het scoren in Google. Het verkrijgen van een linkprofiel is eigenlijk het krijgen van links naar jouw website op andere websites. Je kunt jezelf ook voorstellen als andere naar jouw website verwijzen dan betekent dit vaak dat jij een goed artikel heb geschreven en dus een autoriteit bent in jouw vakgebied. Zoekmachines kijken ook op deze manier. Hierdoor zul je zonder een goed backlink profiel niet snel scoren in de Google Ranking.

Google Ranking tool (Google webmaster tools)

Alle data wordt opgeslagen, dus we kunnen alles makkelijk terugzien. Hiervoor heeft de zoekmachine Google een eigen tool ontwikkeld, Google webmaster tools. Met deze tool kan je zien op welke zoekwoorden jouw website rankt, op welke positie deze staan en hoeveel klikken er vanaf een bepaald zoekwoord naar jouw website gingen. Hieronder zie je een printscreen van Google webmaster tools. Bovenin zie je de verschillende blokken, met deze tool kunnen wij optimaal sturen op SEO.

Google Ranking Webmaster Tools

Doe de Google Ranking Check

Heb je de pagina door gelezen en weet je nu meer over hoe zoekmachines als Google werken met het bepalen van hun rankings? Of wil je nog meer informatie en dat we Gratis kijken naar jouw website of webshop. Vraag dan gratis de scan aan. Wij nemen samen met u persoonlijk de website door en kijken naar de huidige ranking en kansen.

Wilt u de huigie Ranking weten?

Wij kijken GRATIS naar de rankings en mogelijkheden