Reading Time 2 minutes

Website Laten Maken?

Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoefte ontwikkelen wij websites op maat.

Dit doen wij voor internationale bedrijven, ZZP’ers en starters. Samen met ons team van webdesigners kijken wij naar de best mogelijke oplossing voor uw website. Van klein tot groot, uw website is altijd up-to-date, klaar voor de toekomst en geheel in uw huisstijl.

Wilt u naast het ontwikkelen van een nieuwe website ook een nieuwe huisstijl ontwikkelen die direct wordt doorgevoerd op uw website? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de hosting, e-mailadressen, online beveiliging en eventuele andere koppelingen. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Bekijk hier onze digitale folder voor websites.

Website laten maken

Websites klaar voor de toekomst

Wilt u een website laten maken die klaar is voor de toekomst? Wij helpen u graag verder. Wat bedoelen we daar precies mee? Responsive websites met een strak design voor zowel desktop, tablet als mobiel. Onderhoudsvriendelijk, SEO-proof, altijd up-to-date en makkelijk aanpasbaar voor u als eigenaar van de website.

Website laten maken

WordPress

Bijna al onze websites worden gemaakt met WordPress. WordPress biedt enorm veel mogelijkheden en heeft tal van voordelen.

 

Gebruiksvriendelijk: WordPress werkt prettig. Wij richten de website zo in dat aanpassingen in tekst en afbeeldingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd, zonder technische kennis.

– WordPress wordt continu doorontwikkeld en gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Hier heeft iedereen profijt van.

– Er zijn talloze functies en koppelingen beschikbaar.

Responsive: Onze websites zijn altijd geschikt voor zowel telefoon, tablet, laptop als desktop.

– SEO proof: Wij richten onze websites zo in dat deze worden meegenomen in de Google zoekresultaten en eenvoudig zijn in te richten om de vindbaarheid te verhogen.

Gunstig in prijs: Wij ontwikkelen WordPress websites voor een scherpe prijs. Neem contact op voor de mogelijkheden.

One shop stop

Wij hebben alles in huis om u volledig te ontzorgen voor uw website. Het eindigt niet na oplevering van de website. Smartscript verzorgt voor u ook de hosting van de website. Hiermee houden wij niet alleen uw website online, maar verzorgen ook updates, back-ups, onderhoud en uw professionele e-mail adres(sen).

Wilt u regelmatig nieuwe dingen toevoegen aan de website? Dat kunnen wij voor u uit handen nemen indien u gebruik maakt van ons ‘ontzorg-pakket’. Denk aan nieuwe foto’s op de ‘projectpagina’ na oplevering van een nieuw project. Of het aanpassen van foto’s en teksten op de homepage.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Thomas aannemersbedrijf