Reading Time 2 minutes

Webshops

Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoefte ontwikkelen wij webshops op maat.

Geheel afhankelijk van uw wensen kijken wij naar de beste oplossing voor uw webshop. Aan de hand daarvan maken wij de keuze of we kiezen voor een Magento webshop, Shopify of WordPress + WooCommerce webshop. Van klein tot groot, uw website is altijd up-to-date, klaar voor de toekomst en geheel in uw huisstijl.

Wilt u naast het ontwikkelen van een nieuwe webshop ook een nieuwe huisstijl ontwikkelen die direct wordt doorgevoerd op uw website? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de hosting, e-mailadressen, online beveiliging en eventuele andere koppelingen. Wij ontzorgen u van A tot Z.

 

E-riders Smartscript

Webshops klaar voor de toekomst

Wij ontwikkelen webshops die klaar zijn voor de toekomst. Wat bedoelen we daar precies mee? Responsive webshops met een strak design voor zowel desktop, tablet als mobiel. Onderhoudsvriendelijk en SEO-proof. Altijd up-to-date en makkelijk aanpasbaar voor u als eigenaar van de webshop.

E-riders Smartscript

WooCommerce vs Magento vs Shopify

WooCommerce is een open-source e-commerce oplossing gebouwd voor WordPress. Het werkt als een WordPress-plug-in en biedt alle functies die u van een e-commerceplatform mag verwachten. WooCommerce is de perfecte oplossing voor het ontwikkelen van webshops tegen een scherpe prijs.

Magento is een e-commerceplatform op professioneel niveau dat is bedoelt voor middelgrote tot grote webshops. Het biedt een van de meest robuuste functiesets in de markt, waardoor het de ideale optie is voor online winkels met veel ambitie.

Shopify is een alles-in-één e-commerceplatform waarmee een webshop kan worden gemaakt, uw producten kunt beheren en bestellingen kunt afhandelen. Allemaal binnen één dashboard.

Uiteraard zijn de wensen en behoefte van elk bedrijf verschillend. Bent u benieuwd welke optie het best is voor u? Neem dan gerust contact met ons op.

Koppelingen

Het is mogelijk om verschillende stappen in het bestelproces te automatiseren door middel van koppelingen. Denk aan een koppeling met je leverancier, voorraadbeheer, administratie of pakketbezorging. Het integreren van dit soort koppelingen kan voor uw webshop grote voordelen opleveren. Denk hierbij aan:

– Minder foutgevoelig, doordat een groot deel van het bestelproces wordt geautomatiseerd.

– Besparing van tijd, geen orders meer handmatig inkloppen in het systeem of de voorraad bijwerken? Dit gebeurt allemaal automatisch.

– Sneller orders afhandelen.

– Meer tijd over om op te kunnen schalen binnen bepaalde bedrijfsactiviteiten.

– Extra functionaliteiten, denk aan een review systeem.

– Voorkom dubbele voorraden, dankzij de koppeling kunnen verschillende voorraden in verschillende systemen worden gesynchroniseerd.

E-riders Smartscript