Reading Time 2 minutes

SaaS Oplossingen

SaaS (Software as a Service) wordt steeds vaker ingezet binnen bedrijven. SaaS is software dat als een dienst wordt aangeboden. De gebruiker hoeft geen software te laten ontwikkelen of aan te schaffen maar gebruikt de software wel. In veel gevallen wordt hiervoor een vast bedrag per maand per gebruiker voor betaald. 

De voordelen voor de gebruiker zijn o.a.:
– geen ontwikkelkosten
– snel aan de slag
– overal toegankelijk (cloud)
– schaalbaar

Smartscript is de development partner voor bedrijven die SaaS-oplossingen aanbieden. Wij ontwikkelen en onderhouden deze software voor de aanbieder van de online dienst. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld CRM-pakketten. Heeft u behoefte aan een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van een SaaS-oplossing? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

SaaS Oplossingen

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het ontwikkelen van Software as a Service. We kunnen software op maat bouwen en echt (bijna) alles is mogelijk. Wil jij als organisatie een custom-made CRM-systeem om alle sales bij te houden? Of heeft u ideeën over een systeem om de administratie geautomatiseerd in te richten? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

IoT Oplossingen
IoT Oplossingen

SaaS project: Slim Vergeleken

Smartscript heeft voor Slim Vergeleken een SaaS project gerealiseerd. Via Slimvergeleken.nl kunnen consumenten prijzen vergelijken voor het repareren van de mobiele telefoon. Telefoon reparatiewinkels kunnen middels een account deelnemen aan dit vergelijkingsplatform. Slim Vergeleken is een software die als dienst fungeert voor reparatiewinkels om nieuwe klanten binnen te krijgen, online zichtbaar te zijn, reviews te verzamelen en de naamsbekendheid te vergroten.

Slimvergeleken Smartscript
Slimvergeleken Smartscript

Volledige automatisering

Bij dit project is de software zo volledig mogelijk geautomatiseerd. Van het aanmeldproces voor zowel consument als bedrijf tot het versturen van aanvragen, prijzen, vergelijkingen en nog veel meer. Op deze manier heeft de consument direct de benodigde informatie en kost het de aangesloten bedrijven heel weinig tijd om de klant te bedienen van informatie.

Slimme software als een service!