Reading Time 3 minutes

Smartscript en Magento

Smartscript is een gespecialiseerd bureau in Magento development. Dit kunnen wij zeggen, omdat wij gespecialiseerde in-house Magento ontwikkelaars hebben. Hierdoor zijn wij goed in staat uw wensen naar een Digitale Magento omgeving te kunnen vertalen. Van Strategie tot Ontwikkeling kan Smartscipt uw helpen gedurende het laten maken van de Magento Webshop. Allereerst stellen wij ons graag voor, meer over ons kunt u hier vinden. Verder hebben wij een uitgebreid artikel geschreven over Magento als Ecommerce platform, deze kunt u hier lezen. Verder op deze pagina nemen wij u graag mee in onze werkwijze en de onderscheidenheid die wij kunnen bieden.

Magento Webshop Laten Maken

Werkwijze Magento Webshop ontwikkeling

Doelen stellen
De eerste stap is direct een belangrijke stap. Het doel vaststellen, in andere woorden, de stip op de horizon zetten. Wat gaan we ontwikkelen in Magento en waarom? Wat is het uiteindelijke doel van de Webshop dat wij gaan ontwikkelen? Welke behoefte moet het vervullen? Voordat dit helder is gaan we niet verder. Alle stappen die worden gezet zullen gerelateerd zijn aan de hand van deze stip op de horizon. We werken stap voor stap naar het doel toe om tot een optimaal resultaat te komen.

Functies bepalen
Als het doel van de helder is, gaan we de functies en features bepalen. Simpel gezegd: bepalen wat het product moet kunnen. Vaak komt er een hele lange lijst van functies en features vanuit de klant. Hierin is het belangrijk om onderscheid te maken in:
– must haves
– should haves
– nice to haves
Dit doen wij vooral om te voorkomen dat we een extreem geavanceerd product gaan ontwikkelen wat enorm veel ontwikkeltijd in beslag gaat nemen. Door onderscheid te maken kunnen we een eerste versie van het product bepalen. In de toekomst kan er altijd worden doorontwikkeld aan de hand van de ‘should haves’ en de ‘nice to haves’.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Website laten maken

Enkele Mogelijkheden Magento Webshop

Gebruiksvriendelijk: WordPress werkt prettig. Wij richten de website zo in dat aanpassingen in tekst en afbeeldingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd, zonder technische kennis.

– WordPress wordt continu doorontwikkeld en gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Hier heeft iedereen profijt van.

– Er zijn talloze functies en koppelingen beschikbaar.

Responsive: Onze websites zijn altijd geschikt voor zowel telefoon, tablet, laptop als desktop.

– SEO proof: Wij richten onze websites zo in dat deze worden meegenomen in de Google zoekresultaten en eenvoudig zijn in te richten om de vindbaarheid te verhogen.

Gunstig in prijs: Wij ontwikkelen WordPress websites voor een scherpe prijs. Neem contact op voor de mogelijkheden.

One shop stop

Wij hebben alles in huis om u volledig te ontzorgen voor uw website. Het eindigt niet na oplevering van de website. Smartscript verzorgt voor u ook de hosting van de website. Hiermee houden wij niet alleen uw website online, maar verzorgen ook updates, back-ups, onderhoud en uw professionele e-mail adres(sen).

Wilt u regelmatig nieuwe dingen toevoegen aan de website? Dat kunnen wij voor u uit handen nemen indien u gebruik maakt van ons ‘ontzorg-pakket’. Denk aan nieuwe foto’s op de ‘projectpagina’ na oplevering van een nieuw project. Of het aanpassen van foto’s en teksten op de homepage.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Thomas aannemersbedrijf