Reading Time 2 minutes

Data Migratie

Data Migratie, ook wel Data Entry genoemd. Het overzetten van data van het oude systeem naar het nieuwe systeem. Of het omzetten van offline informatie naar online bestanden? Ons Data Entry team doet niets anders. (Bijna) niets is dan ook te gek.

Het migreren van data neemt veel tijd in beslag en is in veel gevallen makkelijk uit te besteden. Dit scheelt voor de organisatie veel tijd en dus kan er flink geld bespaard worden bij het uitbesteden van dit proces. Doordat wij onze ICT kennis kunnen gebruiken bij het migreren van data kunnen wij het proces vaak versnellen door slimme tools te ontwikkelen. In combinatie met onze scherpe tarieven is Smartscript de ideale partij voor uw Data Entry.

Data Migratie - Data Entry

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn enorm. In principe kunnen wij alle data verwerken. Onze data Entry specialisten kunnen u helpen bij het invoeren en verwerken van verschillende soorten data. Dag in dag uit zijn zij bezig met het verwerken van data. Dit doen wij voor verschillende klanten, vanuit verschillende bronnen en leveren wij aan in het door u gewenste document. Uw gegevens worden snel en foutloos voor u verwerkt.

Data Entry Data Migratie KEEN Europe

Onze klanten

Wij werken voor bedrijven in verschillen soorten branches, al onze klanten zijn gevestigd in Europa en spreken Engels en/of Nederlands. Het werk varieert van relatief simpele data entry werkzaamheden tot complexe back-office of administratieve processen. Denk hierbij aan het migreren van data tussen verschillende systemen of het verwerken van handgeschreven kaartjes naar een excel-format.

Ons Data-Entry team staat dag in dag uit voor u klaar om uw data te verwerken. Doordat zij dagelijks bezig zijn met het migreren van informatie doen zij dit sneller dan ooit. Ons team staat voor u klaar en staat te springen om aan de slag te gaan voor uw project.

Data Migratie en codering

Ons data entry team werkt in sommige gevallen samen met ons development team. Het kan voorkomen dat wij met behulp van scripts* sneller uw data kunnen verwerken. Doordat wij niet alleen data entry professionals, maar ook developers in huis hebben, zien wij snel of dit mogelijk is. In veel gevallen kan dit voor u veel tijd en geld schelen.

*Een script is computercode die omgezet wordt in een bepaalde actie. Deze actie kan bijvoorbeeld verbanden leggen tussen data en deze automatisch migreren.

Kortom: Wij kunnen uw data snel en foutloos verwerken tegen scherpe tarieven.

Smartscript