Reading Time 2 minutes

Applicatie Ontwikkeling

Wij ontwikkelen toekomstgerichte applicaties. Wij vertalen de praktijk naar een digitale applicatie met focus op de eindgebruiker.

Samen met ons team van UI/UX designers en applicatie ontwikkelaars wordt er gekeken hoe we de applicatie het best tot zijn recht kunnen laten komen. Hierbij wordt gekeken naar: Wie zijn de gebruikers van de app? Wat is het doel van de app? Op welke platformen en toestellen wordt de app gebruikt? Welke features en functies heeft de app? et cetera.

Bij het ontwikkelen van een app komt er altijd meer kijken dan dat er in eerste instantie wordt gedacht. Daarom denken wij graag mee vanaf het begin waarbij direct het einddoel kenbaar gemaakt moet worden: de welbekende stip op de horizon. Als dit bekend is kunnen we aan de slag met het ontwikkelen van de applicatie.

APP Laten Maken

De mogelijkheden zijn eindeloos

Applicaties zijn er in alle soorten en maten. Voor de meest praktische oplossingen of juist voor ontspanning of vermaak. Bijna alles is mogelijk bij het ontwikkelen van applicaties. Wij zijn benieuwd wat uw idee is voor een applicatie!

APP Laten maken

Soorten app’s

Het bouwen van een applicatie kan op verschillende manieren. Je hebt namelijk drie soorten applicaties:

1. Native applicaties
2. Web applicaties
3. Hybride applicaties

Welke optie het beste is voor jou is afhankelijk van verschillende factoren. De grootste factoren zijn het budget en de doelgroep waar de app voor gemaakt moet worden. Hieronder wordt er besproken wat het verschil is tussen de drie soorten en welke app wanneer de beste oplossing is.

In onze blog over verschillende soorten applicaties lees je hier alles over. Bekijk de blog hier!

APP laten maken

Wat kost een app?

De kosten voor het ontwikkelen van een applicatie zijn sterk afhankelijk van de functionaliteiten die de app moet kunnen. Uiteraard moet er ook een design gemaakt worden, welke bijna altijd custom-made is. Daarnaast zit er veel verschil in prijs in het type app dat je laat maken. Een Web app is goedkoper dan een Native app. De kosten voor het maken van een Hybride app zitten tussen de Web app en de Native app in.

Kortom, het is heel moeilijk om antwoord te geven op de vraag wat een app kost. Wij komen graag in contact om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen we een prijsindicatie maken.