Reading Time 4 minutes

Onze diensten

Bekijk hier de mogelijkheden

Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoefte ontwikkelen wij websites op maat.

Dit doen wij voor internationale bedrijven, ZZP’ers en starters. Samen met ons team van webdesigners kijken wij naar de best mogelijke oplossing voor uw website. Van klein tot groot, uw website is altijd up-to-date, klaar voor de toekomst en geheel in uw huisstijl.

Wilt u naast het ontwikkelen van een nieuwe website ook een nieuwe huisstijl ontwikkelen die direct wordt doorgevoerd op uw website? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de hosting, e-mailadressen, online beveiliging en eventuele andere koppelingen. Wij ontzorgen u van A tot Z.

 

Lees meer

Website Laten Maken

Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoefte ontwikkelen wij webshops op maat.

Geheel afhankelijk van uw wensen kijken wij naar de beste oplossing voor uw webshop. Aan de hand daarvan maken wij de keuze of we kiezen voor een Magento webshop of WordPress + WooCommerce webshop. Van klein tot groot, uw website is altijd up-to-date, klaar voor de toekomst en geheel in uw huisstijl.

Wilt u naast het ontwikkelen van een nieuwe webshop ook een nieuwe huisstijl ontwikkelen die direct wordt doorgevoerd op uw website? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de hosting, e-mailadressen, online beveiliging en eventuele andere koppelingen. Wij ontzorgen u van A tot Z.

 

Lees meer

E-riders Smartscript

Wij ontwikkelen toekomstgerichte applicaties. Wij vertalen de praktijk naar een digitale applicatie met focus op de eindgebruiker.

Samen met ons team van UI/UX designers en applicatie ontwikkelaars wordt er gekeken hoe we de applicatie het best tot zijn recht kunnen laten komen. Hierbij wordt gekeken naar Wie zijn de gebruikers van de app? Wat is het doel van de app? Op welke platformen en toestellen wordt de app gebruikt? Welke features en functies heeft de app? et cetera.

Bij het ontwikkelen van een app komt er altijd meer kijken dan dat er in eerste instantie wordt gedacht. Daarom denken wij graag mee vanaf het begin waarbij direct het einddoel kenbaar gemaakt moet worden: de welbekende stip op de horizon. Als dit bekend is kunnen we door naar de volgende stap. Lees op onze uitgebreide pagina over Applicatie ontwikkeling meer over deze stappen en de mogelijkheden.

 

Lees meer

APP Laten Maken

Data Migratie, ook wel Data Entry genoemd. Het overzetten van data van het oude systeem naar het nieuwe systeem. Of het omzetten van offline informatie naar online bestanden? Ons Data Entry team doet niets anders. (Bijna) niets is dan ook te gek.

Het migreren van data neemt veel tijd in beslag en is in veel gevallen makkelijk uit te besteden. Dit scheelt voor de organisatie veel tijd en dus kan er flink geld bespaard worden bij het uitbesteden van dit proces. Doordat wij onze ICT kennis kunnen gebruiken bij het migreren van data kunnen wij het processen vaak versnellen door slimme tools te ontwikkelen. In combinatie met onze scherpe tarieven is Smartscript de ideale partij voor uw Data Entry.

 

Lees meer

Data Entry Data Migratie KEEN Europe

Een API (Application Programming Interface) zorgt ervoor dat verschillende software systemen met elkaar kunnen communiceren, je kunt het zien als een koppeling.

De meest bekende API is de Facebook-inlog-functie die door veel websites wordt gebruikt. Veel websites geven de optie om te registreren of inloggen via Facebook, dit gaat via een API. Naast deze koppeling, zijn er tal van mogelijkheden om software te koppelen met elkaar.

Smartscript ontwikkelt en ondersteund bedrijven bij API-integraties. Bent u benieuwd welke koppelingen er mogelijk zijn? Of wilt u hulp bij het integreren van een API voor uw website, applicatie of webshop? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Lees meer

Voetzentrum Smartscript

Internet of Things, oftwel, het internet der dingen. Wat houdt dat precies in en waarom kan het een meerwaarde zijn voor mijn bedrijf?

Internet der dingen zegt het eigenlijk al, het gaat om ‘dingen’ die verbonden zijn met internet. Steeds meer ‘dingen’ worden verboden via het internet en kunnen hierdoor communiceren met elkaar. De ‘dingen’ die verbonden zijn met elkaar produceren continu nieuwe data. Deze data wordt verzamelt en geeft nieuwe inzichten. Hierdoor kunnen er processen worden geoptimaliseerd, klanten beter worden bedient of voorspellingen gedaan worden voor de toekomst.

Waarom Internet of Things?
1. Efficienter werken: Door IoT kunnen processen worden geoptimaliseerd. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard voor uw organisatie.

2. Nieuwe kansen zien en benutten: Door alle data ontstaan er nieuwe inzichten en daarom mogelijkheden. Versterk hierdoor uw concurrentiepositie.

3. Klanten beter bedienen: Gebruik alle data en informatie om de gebruikersbeleving te optimaliseren.

Lees meer

Smartscript

SaaS (Software as a Service) wordt steeds vaker ingezet binnen bedrijven. SaaS is software dat als een dienst wordt aangeboden.

De gebruiker hoeft geen software te laten ontwikkelen of aan te schaffen maar gebruiken de software wel. In veel gevallen wordt hiervoor een vast bedrag per maand per gebruiker voor betaald. De voordelen voor de gebruiker zijn o.a.:
– geen ontwikkelkosten
– snel aan de slag
– overal toegankelijk (cloud)
– schaalbaar

Smartscript is de development partner voor bedrijven die SaaS-oplossingen aanbieden. Wij ontwikkelen en onderhouden deze software voor de aanbieder van de online dienst. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld CRM-pakketten. Heeft u behoefte aan een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van een SaaS-oplossing? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Lees meer

Smartscript